Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askimiz buraya kadarmis (yeni impreza)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Cadde kültürüm pek yoktur :)

Eskiden otomobilin iyisi Bolu Dağı tırmanışında ortaya çıkardı ;) Şimdi caddede iki makas atıp, trafiği altüst eden yeni 'şöförler' türüyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
her$ey 500 metre icinde yapabildigine bagli, ister onden ister arkadan, isterse dordu birden.. ceksin de kac cekerse ceksin yeter ki rakibini ez gec..

bence de civililerle uludaga tirmanmak cok daha zevkli ki ralli egitimi almi$ biri olarak, en buyuk fantazilerimden biri kaliteli bir evoyla topraga girebilmek...
Mesaj tarihi:
cadde de gazlama olayı kalmadı pek.kaldırımlar daraldıktan sora.anca işte feneryolu na dogru yol geniş oldugundna oralarda oluo biraz

gazlayanlar genelde ufak arabaları olanlar.mini ler swiftler 106 gti lar falan filan

:).subaru lar artık piyasaya gelio
Mesaj tarihi:
Daha geçen gün caddede golfle F430'un peşinden gitmeye kalktık arkadaşla. Alet sanat eseri ya :)

edit: tabii bu girişimde pek başarılı olamadık. o da ayrı...

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:24 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hayal kirikligina ugradim. Tasarim bu olmamaliydi. Arka farlar o kadar cakma olmuski.. 2 onceki kasa kadar güzeli yoktu. Genis farlar vs. Bu arabayi kim alir bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
para o makas atan arkadaslar karizma ugruna
donup duruyorlar

bosver ciddiye alma :)

isin sonunda araba 206 isterse ucsun
adam akilli bir araba geldimi ortada kalmiyorlar :)
Mesaj tarihi:
2007 kasa Impreza alarak bu sene icinde cok iyi ettim valla,rezalet olmus yeni kasa,gittim gordum dun,adam bi de satislar iyi dedi,sasirdim eger cidden satislar iyiyse...

Kabullenemiyorum vallahi en sevdigim arabanin bu hale gelmesini :)
Mesaj tarihi:

Frankfurt'ta WRC'yi sergilediler. Aracın teknik ve donanım ayrıntıları verilmemiş sadece Impreza HB'ye bodykit giydirip çıkarmışlar standa.

• Yeni Oluştur...