ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 beyler işyerine uydu alındı bilmiyorum yani server kursammı diye düşünüyorum hehe ama bi sorun var bi tek evde ultima var ve buraya ultima lazım nerden çekçem?!?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 uydu int uploadun kaç kb a cıkıyo max tel hattı üzerinden mi ?[hline]Grandmaster Hamburger
Sky_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Cd[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Valla bilmiyorum internet manyak hızlı ve benim işyerim değil babamın işyeri her istediğimi yapamıyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 int hızlı olmasının sebebi dl baya iyi de uploadun kötüyse servreaçmanın manası yokki gene laglı olur :)[hline]Grandmaster Hamburger
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Amacım zaten server deli gibi tutsun en iyisi benimki olsun değil eylence için canı sıkılanlara falan gelsinler hem editliyim herşey olcak :) server hazır ama ultima yok işte :))))
Streetlife Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Uydu iyi guzelde server yonunde sınırsız upload uydunuyesi olmanız lazım yoksa normal uydu ueliği ile server kurma sakın neden diyecek olur isen uydunun belli bir upload hjızı ve limiti var belli bir yerden sonra servri cok kasar hiç kımıldayamaz millet ona göre bu bir tavsiyedir yinede senin bileceiğn bişey...[hline]Xeria Uo Shard Owner
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Uydu upstream sanırım telefon yolu ile yapılıyor. Bu da demek oluyorki eğlenceamaçlı olsada bu bağlantı ile eğlenilmez.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
Öne çıkan mesajlar