Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ama bir ton problem yaşıyorum, çnce ramla şimdide işlemcimle.. arkadaşlar benim işlemcim core2 duo 2.41 hızında ama CPU Z adlı bir programda core hızı 1600 gösteriyor , satın aldığım bilgisayarcıda biosda ne yazarsa doğrudur ve bilgisayar öyle kullanır diyor , bu doğrumu yoksa bir yanlışlıkmı var ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bios'da 2.41 mi gösteriyo peki? Orda da 1600 gösteriyosa çarpan ayarları düzgün yapılmamıştır, git bilgisayarcına hepsine fırçayı çek derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bios 2.41 ama windowsta cpuz programında 1600 diyor , windows önemli değil diyor bios da ne yazarsa o doğrudur bilgisayar öyle kullanır diyor, aynı şeyi ramdede yaşıyorum zaten bios 4096 ama windows ta 2gb görüyor ya adam beni kafaya mı alıyor doğru mu söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kojiroh olmadı ben yapim çünkü ancak pazartesi görebilcem adamı, kolaysa , anlatırmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sistem özelliklerinde kaç yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ordada 2.40 yazıor ama bu cpu z nin yanılmadığını duymuştum o yüzden merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya böle spastik programlara bakıp gaza gelmeyin :) biosta neyse odur :P bi de merak ediyosan sistem özelliklerine bak my computer>properties'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 O zaman sorun diil, boşver sen cpu-z'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mumkunse bı ss alıp koyar mısın cpu-z nın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 1600 dediğin fsb falan olmasın sakın ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bayos yalan söylemez!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Arkadaşlar ben core speed in kullanılmadığı takdirde düşük olduğunu yeni tecrübe ediyorum, bilgisayarı kastırınca 240 çıktı. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar