Gothic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 rapidden 2 gün önce premium aldım dün bir bugun 2 derken 3 zadet film indirdim 25 gb etmiycek birşey yani ama bugun gördügüm 25 gb yaptın dur bakalım yok sana download falan şifrem çalınmış olamaz sıks ık değiştiriyorum virüs falanda yok.. flashget kullanıyorum tweakerla birlikte 100 parçaya bölerek indiriyordum. e neden oldu böyle birşey aranızda beni aydınlatabilecek çıkarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 TTnet'den kadar dosya çektiğine bakabiliyorsan bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 premium aldıgımdan bu yana sadece 3 film indirdim onlarda mp4 tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bende 1 hafta önce üyelik aldım rapidden ,sen galiba 25gb lik olan pakete üyelik almışsın,bide günde 5 gb download sınırı olan 1 aylık paket var,ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 flashget yamukluk yapıyor, dosyayı tamamlayamıyor baştan çekiyor vs. premium zone login den logs a bak ne kadar indirmişsin, sonra internet download manager kur :) [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 20:50 tarihinde, fizban tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 flashgeti kaldırdım internet download menager kurdum en iyisi şuanda o görülüyor. ah flashget yaktın beni xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 orbitte iyidir.[spo]www.orbitdownloader.com[/spo] [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 04:05 tarihinde, None_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 flasgget veya eski dl manager olan gozilla kullaniyorum bunca senedir sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Firefox + DownThemAll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 rapidin sitesinde parçalı indiren managerlarda bu tip sorunlar olabilceğine daie bir açıklama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu rapidin 25gb sınırı aylık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 5günlük sanırım 5gün içinde 25gb download hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haa iyimiş ozaman. Bende dedim aylık ise çok sacmaymış diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar