Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 agalar o kadar hızlıyımki paticik forumlari bile hızıma yetişemiyo.cok değşet forum okuyorum.her üye olduğum forumuda tüketirim /: bazı arkadaşlarım rusyanın gönderdiği bi virüs olduğuma inanıyo:(:(:)?!SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 eet agalar mlsf:/ [spo][img=http://img59.imageshack.us/img59/3764/yeyeic8.jpg] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Tebrik ediyorum gerçekten çok başarılı. Yalnız image tagi düzgün verememişsin onu düzelteyim [spo] [/spo] Başarılarının devamını diliyoruz killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya hot links for forums 1 deki yazının hepsini tuttum.yanlış tuşa bastım silindi.sonra uğraşmadım tekrar aga.ama dişşşşekkür ederin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 neyse ya bi yarım saat gidiym.birileri mesaj atar heralde:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar