Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 İnsanların çantalarındaki güzel şeyleri tek bi yere toplama hedefindeki bendeniz Thor bunları hem aynı yere toplayıp hemde ihtiyacı olanlara satıyorum. Ürünlerin bana maaliyeti olmadığı fiyatlarım çok ucuz. Burada yoktur diyip geçmeyin en azından bi bakın çunku çok geniş bi ürün yelpazem var. yeri şurada :
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 1k'ya full spellbook güzelmiş. Onun dışında pahalı. :)
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ehe manyak mıyım gelcem oraya ben, vendorun başında beklersin sen cebimizdeki itemdan da oluruz iki parça mal bakacaz diye
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok incirağacı diker miyim ocağıma? miragein ve benım dükkanımda hertürlü güvendesiniz. bi de nefr özel mesajına bak
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 1kya spellbook mu olur yahu? batırıcak bizi!
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 O kitabı birini dolandırıp almıştır yada bir şekilde çalmıştır. Yoksa 1k'ya satmaz kendi yapsa. :)
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 2 kasa dolusu yani 250 tane runebook ve spellbook um var 500 bıle olabilir fiyatı hatta ben oradayken gelenlere bedavaya bile veririm o derece
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yew moongate den evime doğru runebooklarla bir yol yaptım. önce giden toplaya toplaya evimi bulur
paristr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sİz özellikli magebook yapacam diye yapıp yapıp bankanın üstüne atın:) Yapıp yapıp mageshopa atın:) Thor onları toplamıştır belkide.... Kendi elinizle kendinizi baltalamayın atmayın o magebookları sağa sola:)
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 anacım boş spellbooku atarım tabi yere, vendorda da var zaten. bu hırkız adam full spellbook nası satabiliyo 3-30 paraya, onu soruyorum ben.
paristr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Üstelikte yüzlerce diziyo yerlere, yol yapıyo asfalt hemide 4 şerit gidiş 4 şerit dönüş:) Boş magebookları alıp acep içinimi doldurmuştur? Ama nasıl a şıkkı - Siz çalışırken gene sizden araklamıştır o spelleri b şıkkı - Kendi incript karakteri vardır onunla yapmıştır. c şıkkı - Başka charla kasarken canavarlardan çıkan herşeyi sömüren bir yapısı var onlarla doldurmuştur d şıkkı- Ben magebookları ve runebookları hiç görmedim bir efsanedir belkide:) Her halukarda o kadar magebooku doldurmak ve sonrada 3 -10 paraya satmak zaten deflasyon sürecindeki piyasanızı öldürdü [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:11 tarihinde, paristr tarafından güncellenmiştir ]
robinson Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 adam geçen gün çantamdaki rune'ları bile çaldı. Arkadaş markadaş dinlemeden çalıyor vallahi :)
Öne çıkan mesajlar