Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 3 ban çıkar helalinden buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tormentoyu ulu türk olarak türk otağından banladım zaten. artık türk değil, aforoz edildi ermeni soyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 azinlik temsilcisinin topicinde irkcilik yapmayin, bir yunan evladi olan penth uzuluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Tormento üye § 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- BANA BAK ULAN! ERMENİ DİYİP DİYİP DURMA YEDİ CEDDİNİ TÜRK YAPARIM! TÜRK OĞLU TÜRKÜM. AMA SEN BİŞEY ÇOCUĞUSUN editlerse görün diye yazdım edit : ki editledi [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:37 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben de onu diycektim ermeni olmanın ne kötülüğü var şimdi? Yazık diil mi ermenilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Tormento üye § 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- BANA BAK ULAN! ERMENİ DİYİP DİYİP DURMA YEDİ CEDDİNİ TÜRK YAPARIM! TÜRK OĞLU TÜRKÜM. AMA SEN BİŞEY ÇOCUĞUSUN SENİN BURDA YERİN YOK GİT SOYKIRIM SAVUNUCULUĞU YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ULAN ELELE VERMİŞİNİZ YAZMADIĞIM ŞEYİ YAZMIŞ GİBİ YAZIYORSUNUZ... IRKÇI AYYAŞLAR... SİZLER VARYA BİR ERMENİ KADAR TÜRK OLAMAZSINIZ. EMİN OLUN ONLAR DAHA MİLLİYETÇİDİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Neden Ermenileri aşağılıyorsun Tormento ? Belki aramızda Ermeni arkadaşlarımız var. Hoşgorü plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 TÜRK OLMADIĞIN BURDAN BELLİ DEDİKLERİNİ 3 DAKKA SONRA İNKAR EDİYORSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tormento bir türk yalan söylermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Lancelion ermenileri aşşağılamıyorum, bu herifler Ermenileri aşşağılıyorlar. Bense onları aşşağılamayın. Onlar sizddeen çok daha Türk'tür diyorum... Terbiyesizler ırkçılık yapıyorlar. Bu adamlar da sözde komunist... Allaha şükür miliyetçiyiz! [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ASKDJASŞLDALSŞKDJSA ADAM BİZE IRKÇI DEDİ ADASDKJASLŞDKJASLŞDKJALSKŞDJAS HACI AYYAŞ DOĞRU DA IRKÇI NE ALAKA YAV.. ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN NEDİYEYİM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu topici izleyen 10-20 kişi gördü orada ne yazdıgını. Kendimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 SDLFKJASLKDFJASLKDFJASLKDŞLK ŞİMDİ DE KOMUNİST DEDİ LAN IRKÇI KOMUNİSTİM BEN !!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ULAN GOMÜNÜS SENSİN BEN HAYATIMI ÜLKÜ OCAKLARINA ADADIM SENİN GİBİ VATAN HAİNLİĞİ YAPANLARI CEZALANDIRMAK İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 abi uzattınız ama. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:47 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 BİZ KARAMURATLARLA BATTALGAZİLERLE BÜYÜDÜK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hangi ülkü ocağındaydın bana yerini adını adresini söyle de sana hayatını kim daha çok ülkü ocaklarına adamış onu göstereyim. Biz ülkü ocaklarında senin gibi serseriliği değğil, efendiliği gördük, gösterdik... Fakir bulduk, kimsesiz bulduk! ocakta yatırdık, yedirdik içirdik... Senin gibi elimize tespih alıp ona buna racon kesmedik... Ülkücülük artistlik değildir. Hayatını adamışsın ama ruhunu alamamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 abi bu adam beni gülmekten öldürcek ya uffffff ödasnödaslkjaakdladja k AYEYEKOKOCAMBO O TESBİHİ BIRAK BEYAZ ÇORABI ÇIKAR NEO ÜLKÜCÜ AKIMINI BAŞLATIYORUZ! [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:46 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tabi olm ırkçı komunistim ben yeni bir siyasi görüş sen keşfettin adın tarihe altın harflerle yazılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oğlum sizin gibi atatürk düşmanlarının soyunu kurutucaz elbet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 7 sülalesi şanlı TÜRK askeri olan birine ermeni dersen, vatanına allah belanı versin diyeni savunursan, ocaktan adam mı çağırcan dersen.... Bu imza atılası fikri sen yaratmışsın demektir... Helal sana... şaşkınlığın bu kadarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ayrıca türküm türküm diye yırtınıyosun burda neden rumuzun yabancı kelime ??? çakma ülkücü seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 "arariz" diye bir kelime hiçbir ülkenin dilinde yok, dediğim gibi senin ne bok olduğun belli değil... Rumuzumuın Tormento olması ile Türklüğün ne alakası var ? Benim paticik haricinde heryerde rumuzum Türkçe'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dostum maşa bunlar [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar