angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Arkadaşlar Paticikte okuduğum sphere kurlum işlemini yaptım ama sphr exe çalıştırfdımdaWARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... FATAL:Error opening table definitions file. FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3 Bu hatları alıyorum yardım edin lütfen server yapmam lazım
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 NAAP bilionmu Sen onu sil sphere 51.a yı yükle en babası[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Oke bab peki kolay mı onla uğraşmak ve nerden indircem :P
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 du bakam http://www.oldsphere.com/Downloads/Sphere/sphere_55i_Win32_full.zip ----> burdan[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bab bunla sadece sephere ını deki ayarları yaptıktan sonra direk oynaya bilir miyim scriptleri nasıl ekliycem
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yüklemeyi bilmıonmu? of bak spheretable war orda scriptler yazıo sende uzantısıyla birlikte Yazacaksın scriptini[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bbab bilmiyorum ama yükledm duruyor dosya nasıl çalıştırcam yani serverı nasıl aktif hale getircem kısacası hangi dosyalardaki ayarları yapmam lazım ki çalışsın eğer sen yaptıysan forumlarda ayar kodlarını yazar mısın
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ya bi once spherede yaptıgın gibi yapacan nası olacak aynısı[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Yani baba sadece sphere ını içindeki ip servername ve port ayarladıktan sonra girebilir miymi servera
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 evet[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Peki baba bir soru daha ip adresive porta kendi ip adresimi ve port olarakta 6667 mi olmalı yoksa port 2593 mü kalmalı yoksa ip değiştirmesemde olur mu
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 fark etmez istediğin gibi takıl ama sen Tek ip den gireceksin 127.0.0.bilmem kac senınki kac sa sen ondan bireceksin[hline]Firehouse I live my life for you
angelious Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bab yine aynı hataları alıyorum
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 babi, senın makinada sorun dolu demekkki[hline]Firehouse I live my life for you
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 hayır o sorun şey c ye giriyosun sora orda sphere var ona giriyosun bir sphere daha çıkıyo onu düzeltmek için sadece bir sphere olucak yani bi tane sphereyi siliceksin tabi anlatayım bak c ye gir sphere ye gir orda bi tane da olcak ona gir sora onun içindekileri masaüstüne aktar sora git kapa bida c ye gir ordan gene sphere orda çıkan sphhereyi sil sora masaüstündekileri boş yere koy sora serverı aç bu kadar[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock: Darkman:rock:
Öne çıkan mesajlar