kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 koy koy koy koy ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 adam gülüyor parçayı söylerken ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aahah : ) doldur barben bir raki daaa.. Bugun içicem olmucem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 adam parçaya ruhunu koymuş, söylerken içmiş; budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 öylee sarhoş olsam ki tanju babamız =) yalnız o parça hakkaten efsane ya parçanın sonlarına doğru bildiğiniz güzelleşiyor adamın kafası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu şarkıya da alnından öperim.aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu gece benim gecem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahhhhhhhh ahhhhhh fıkır fıkır fıkırdama gel bana gel. aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 uykumu mahvettiğin, yarınımı katlettiğin için teşekkürler eralp, büyük adisin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 *evil grins* ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mavi boncuk takarsın çok canları yakarsn. sevdiceğim yavrıcağım niçin niçin beni ararsın ? beyler sarıl,yaklaş,bağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 olum napıyorsun sen allah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 isteğiniz varsa iletin beyler orda olanlardan tabiki :p bilmediğim parçalar var çünkü bisürü. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 02:42 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 düriyemin : ) Valla pati radyo'da bu sarkiyi calmak cesaret ister derdim ben hep.. Biraz dan paralar seni düriyen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bekliyorum LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahah eralp lol kasti mi çalıosun bu arada klarnet ben kalktım ayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 farklı bişeyler yaptığım için yapabildiysem ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hos oldu cnm, ama onceden soyle bir deseniz 48 ekim gecesi fasil calacaz rakilari hazirlayin seklinde.. Neler yapardik biz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 BEYLER HADİ YOĞURDA :p bu şarkıyı duyunca kanlıca aklıma gelir nedense. lol ehe,içmeden coştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 istanbul'u sevmezse gönül aşkı ne anlar di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 fasıl olayı çok acele oldu gerçekten, bir daha haber verip yaparız herkes içer güzel olur ben içiyorum mutluyum şahsen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 istanbul aşktır abi,belalı sevgilidir. uzak kalırsın yapamazsın ,özletir. yakın olunca senin başına bin bir dert örer. belalı sevgilidir istanbul. hieyyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 olm prça çok hızlı lan, gaz gaz çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar