Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Cheese says: güzelmiş lan şarkı Cheese says: asdfasdf forumda ayri chatte ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kendi cevabını vermişin sen aga. Hadi oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 demet mi neydi manken olanin adi, onun sarkisini calsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hangi sarkisni aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 en yenisini, bu yaz cikan, hani klibinde renkli corap filan giymis. o yoksa bengunun serdar ortacla soyledigi sarkida olur, gerce onun klibi olsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 KOP KOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kapattım radyoyu. Köklerinden fazla uzaklaştın. Teoman çalıyor =(.ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aeo kib yattim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben de istiyorum güzelim arşivimi buraya koymak ama nasıl yapıcam bilmiyorum bir ara liste veriyorlardı winamp sitesinden bazı üyeler amma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 O değil cidden, metalseverler için yayın yapmak istiyorum da patide pek haz alacak yok, ha tabi oldschool şeyler de çalmaktan memnuniyet duyarım, ama sanırım yayın kadrosu dolu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 html ile koyabiliyormuşuz ancak ben full listeyi koyamıyorum iyi mi winamp göçüyor parça yoğunluğundan 102 gb müziği bir anda atıyorum diye mi oluyor acaba diye düşündüm parça parça atayım dedim yine aynı olay oldu :( [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:48 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benim listemi de koyayım mademki yarın öbürgün çalarken bulması kolay olsun :=) [spo]http://rapidshare.com/files/50109353/WHT1868.tmp.html[/spo] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:59 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:00 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yayina girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hazirlaniyorum ben on dakkaya giricem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Çabuk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tüh ben de tam fasıl gecesi yapmayı planlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yap madem hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 basliyoruz bakalim. Winamp ile ;http://212.175.238.73:8000/listen.pls Browser ile ; http://forum.paticik.com/radyo/ [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:27 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 R.E.M çal mwahahahah şaka kafana göre takıl ben yatıcam zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 connecting diyo sonra icy 200 ok diye bi mesaj veriyo. Nedendir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ilk defa dinliyorum pink floyd. bayıldım şu anda çalana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 oyh:) o zaman sana bişeler daha dinletelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 eet mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben de açtım radyoyu şimdi queensryche denk geldim iyi oldu=) sende the gathering var mı,varsa istek yapıcam da=) *last fm'de görmedim listende,kabaca bi baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar