Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 En güzel bonfilenin üstüne sürdüm seni . Doyamadım sana sebzaların üstüne bile sürdüm. Dayanamadım meyvalara sürdüm. Arkanı çevirdim içindekilere baktım. Ne kadar saf ne kadar temizdin benim için. Tohum,su,tuz,sirkeden ibarettin.. Saflığına aşık oldum. Taki Google'da her sevgilimin ismini aradığım gibi seni de arayana dek.. Yalancısın sen yalancııı.. Hayat kadınının tekisin. Aldattın beni yıllarca ! Neden bana 100gramında 480 cal olduğunu söylemedin ! Şimdi defol git evimden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 480 cal için deymez abi yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardal candır, jambonla cok guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardalı bi türlü sevemedim yaw acı geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hardal şarap gibidir. 3 milyonada hardal var 50 milyonada . Gidip Calve hardal alırsan sevemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardalı daha çok sevmek için heinz marka hardal alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardala 50 milyon verecek gücüm yok iste napayım bende 3 milyonluk hardalı sevemedim beli 50 milyonluk güzeldir hic yemedim tabi yiyenlerden duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 100 gr hardalı bir seferde yemeyi ver sende güzel kardeşim. Tadımlık şeyleri ana yemek gibi yerseniz daha çok küfredersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben yiyorum. 300 gram kaliteli hardalın yarısı 1 günde bitiyor.. Belki hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 annem ben yokken pizzaya döktü diye pizzayı atmıştık yani.Sevemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 annen 3 milyonluk almıs demekki 50 milyonluk alsaydı böle olmazdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vay serefsiz hardal.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 anamı karıştırma :p (eheh ilkokul esprimizi hatırlatayım dedim) yok yani,tadı kötü 50 milyonluk olsa ne yazar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yazar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Pizzaya hardal katılır mı zeksiz sürüsü. Ya yediğiniz pizza pizza değildir yada hakkaten zevksizsiniz, kaliteli hardal sizin neyinize. Yazıktır, günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 zevkler ve renkler tartısılmazda son dedigin dogru 50 milyonluk hardal bizim neyimize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Çiğ köfte ile viski içilen bir ülkede evet tartışılmaz, o sebepten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bu tür soslardan şerrrefi olan var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nasıl canım çekti lan gidip 2 sosis bide hardal kapayım marketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hardal dediğin coleman'dır. Geçen annemlerle 2 kiloluk büyük restorant boy olanlarından aldık metrodan. 150 gramlığı 15-20 ytl iken bu damacana 50 milyon. Herkese tavsiye ederim. Zira ekmeğe bile küçük parça sürüp yiyince burnunuzdan solutabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mcdonalds ın acı hardal sosu cok guzel de normal olanlarını hiç sevemedim ben de nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 burger king - ranch sos... deneyin geberin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardal yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hardal banahe, olay mayonezdir. ooh kalori de kalori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gecen hardal bıtmıs gene bende krıze gırmıstım hemen mahallede lastık yakıp olay cıkarttım cevık kuvvet geldı bıber gazı hardal gazı ohh mıs gıbı olduu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar