Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:P

Escobar

Öne çıkan mesajlar

hmm burası o zaman tahmin ettigim yermiş

o npc disease vuruyo mu ?

burdan gecerken birden kimo ve o kırmızı bi npc çıktı karşıma ( azcıkta lag vardı tam ortalarında çıktım :)) şansa arkadaşa yardıma giderken mind disease yemiştik lanetli köyde

tam WPsi nedir buranın ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 October 2003 07:02 tarihinde demiş ki:
hmm burası o zaman tahmin ettigim yermiş

o npc disease vuruyo mu ?

burdan gecerken birden kimo ve o kırmızı bi npc çıktı karşıma ( azcıkta lag vardı tam ortalarında çıktım :)) şansa arkadaşa yardıma giderken mind disease yemiştik lanetli köyde

tam WPsi nedir buranın ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

disease vuruyor o kimo
o bahsettigin npcde şu olmasın?

pek güçlü bir arkadaştı kendisi :)[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Resmin çekildiği yer hepimizin bildii kimo town...

Aaahhh ahhh... Eskiden 20 kişi hep beraber loka kimo kesmeye giderdik... Ne güzel günlerdi... Mühonun dediği gibi 1 ay falan oldu gitmeyeli... Özlemişim kimo kesmeyi... Artık niye eskisi gibi toplu av yapmıyoz... (dathomirde xp için baz kesmeyi demiorum...) Kimo bulmak için 10 saat dolaşırdık... Aaahhh ahh...

:([hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla dathomir dedinde 1 2 gun ugradim eski gunleri yad etmeye nerede o dathomir anlamadim eskiden, yuruyemezd,in bıle her yer baz kaynardı 2 gun sonunda 1 tana agro baz gordum bu olay benı cok uzdu acıkcası yenı hayvanlar koymuslar ortama dathomır dedıgın yer zor bı yerdı ole herkes gıdemezdı, sımdı polyannayı sallsan bı omur gecırır.ama hala para kazanmak ıcın bolma laırler bıcılmıs kaftan 25 k da fena para degıl hanı, 2 kısı ve 2 bocekle 2 saatte 8 gorev yapar 100k yı cxebe koyarsın. ama yınede uzdu benı guselım bazlar azmı buzuk korkusu ıle xp alma keyfı arasında gıdıp gelmemı saglamıstı. neyse hayırlısı. kımoglıalara gelınce fena yakıyor eleman, saglam wound bırakıyor ve avlamasıda zevklı ama grupsuz olmaz, oldurulmesı o kadar zor degıl cunku 1 tane gelıyor ustune, grupsan 1 2 fıreyle ındırım sonra kampta kımoglıa cevırme yapıyosun fakat su krayt denen maymynlar kafamı cok bozuyor , hepsı bırden saldırıyor okuz gıbı protectıonları var ve totos mında saldırıyor. uyuz oldum alamadım ya. :) :([hline]sad
eclipse - BountyHunter

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...