Escobar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 [hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse[Bu mesaj Escobar tarafından 18 October 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ne şeker şey[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Escobar burası Lokun güney kesimi mi?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Nasıl çağrılıyor bu.'Geh pisi pisi' dersem gelir mi acaba yanıma?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ayrıca o arkadaki köyde 1 npc var sağlam townsperson fpsi istiyorsanız 1 kez öldürüşte 500 küsür veriyor ama kimodan daha zor öldürmesi söyleyim :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Lokta kimo town diye bi yer var paso kimo cikiyo, orasi sanırım burası.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 paso deil be 30 dk da bir cikior[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hmm burası o zaman tahmin ettigim yermiş o npc disease vuruyo mu ? burdan gecerken birden kimo ve o kırmızı bi npc çıktı karşıma ( azcıkta lag vardı tam ortalarında çıktım :)) şansa arkadaşa yardıma giderken mind disease yemiştik lanetli köyde tam WPsi nedir buranın ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Lok'a gitmeyeli 1 ay oldu neredeyse, lok öldü abiler. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Popeye, 19 October 2003 07:02 tarihinde demiş ki: hmm burası o zaman tahmin ettigim yermiş o npc disease vuruyo mu ? burdan gecerken birden kimo ve o kırmızı bi npc çıktı karşıma ( azcıkta lag vardı tam ortalarında çıktım :)) şansa arkadaşa yardıma giderken mind disease yemiştik lanetli köyde tam WPsi nedir buranın ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... disease vuruyor o kimo o bahsettigin npcde şu olmasın? pek güçlü bir arkadaştı kendisi :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Resmin çekildiği yer hepimizin bildii kimo town... Aaahhh ahhh... Eskiden 20 kişi hep beraber loka kimo kesmeye giderdik... Ne güzel günlerdi... Mühonun dediği gibi 1 ay falan oldu gitmeyeli... Özlemişim kimo kesmeyi... Artık niye eskisi gibi toplu av yapmıyoz... (dathomirde xp için baz kesmeyi demiorum...) Kimo bulmak için 10 saat dolaşırdık... Aaahhh ahh... :([hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 valla dathomir dedinde 1 2 gun ugradim eski gunleri yad etmeye nerede o dathomir anlamadim eskiden, yuruyemezd,in bıle her yer baz kaynardı 2 gun sonunda 1 tana agro baz gordum bu olay benı cok uzdu acıkcası yenı hayvanlar koymuslar ortama dathomır dedıgın yer zor bı yerdı ole herkes gıdemezdı, sımdı polyannayı sallsan bı omur gecırır.ama hala para kazanmak ıcın bolma laırler bıcılmıs kaftan 25 k da fena para degıl hanı, 2 kısı ve 2 bocekle 2 saatte 8 gorev yapar 100k yı cxebe koyarsın. ama yınede uzdu benı guselım bazlar azmı buzuk korkusu ıle xp alma keyfı arasında gıdıp gelmemı saglamıstı. neyse hayırlısı. kımoglıalara gelınce fena yakıyor eleman, saglam wound bırakıyor ve avlamasıda zevklı ama grupsuz olmaz, oldurulmesı o kadar zor degıl cunku 1 tane gelıyor ustune, grupsan 1 2 fıreyle ındırım sonra kampta kımoglıa cevırme yapıyosun fakat su krayt denen maymynlar kafamı cok bozuyor , hepsı bırden saldırıyor okuz gıbı protectıonları var ve totos mında saldırıyor. uyuz oldum alamadım ya. :) :([hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Evet işte ordaki npc :),feci birşey o eğer hala varsa :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 [hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Aahh ahhh... Anılarım canlandı... :) Bu arada o NPC "Kimogila Tamer" falan herhalde... Baksanıza kimo nası kuzu gibi duruyo yanında... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Giant Krayt Dragon'u boydan boya kosmak 10 saniye falan suruyodu. Bunlar minik kalmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar