Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafamdaki jedi olabilme vıdıvıdısı

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Burda yazacaklarım tamamen kendi mahsülüm olan ve mantıklı olarak sallamaktan ileri gidilmeyecek bir yazıdır.
Oyunu aldıgım günden beri jedi olabilme koşulları diye aklımdan geçirmediğim şey kalmadı nasıl olur ne edilir ne tür bir server olabilirki sadece az sayıda olabilecek bu jedilar nasıl bunu engelliyecekler diye.Benim kanatim oyundaki bir quest veya bu tarz aranıp bulunacak tarzda bir olay değil.Projem tamamen Light side taraftarı olacak bir türde geliştirdim.
1. Aşama:Herkesin kendine ayit bir point barı olacak ve tabiki bu gizli olacak bu bar sarı moblar öldürüldüğünde mobun zorluk derecesine gore sizin point barınıza - değer kazandıracak her kırmızı mobda zorluk derecesine göre + değer kazandıracak belli bir baraj konacak ve bu baraj yuksek olacak.
2. Aşama:Bu barajı geçen kişiler tek tek yetkiler tarafından izlenecek bunuda söyleyiş nedenim jedilar gerçekten büyük sorumluluklar üstlenecek oyunda bir jediyın millete :d yaptığını veya WTF tarzı konuşmalar yaptıgını kimse görmek istemez ve bu tarz şeylerde oyun alışkanlığıdır insan insandır sonuçta kızdığı bir anda herşeyi diyebilir veya samimi arkadaşlarıylan konuşmaları yaptığı olaylar incelelir kısacası alacakları kişiler oynattıkları karakterleriylen bütünleşen RP yapan kişiler olacak ve oyundaki RP statusu sırf buyuzden var oldugunu düşünüyorum RP yapan kişiler 3. aşamaya geçip bütün barajı geçenleri sollayacaklar.
3. Aşama:Bu aşama kesinlikle her serverda ilk 30 40 jedi çıkana kadar göz ardı edilecektir ancak jedilar öldükçe bu aşama kendini gösterecek 2. aşamadan 3. aşamaya geçen herkes bir kuraya kalıcak ve kuradan çıkan kişinin jedi slotu açılacak.

------------------------
Teorinin artıları eksileri
Bu aşamalar tabiki oynayanlar tarafından bilinmeyecek ve jedi olan kişiler diğerleri tarafından edit gözüylen bakılacak çünkü hangisine sorulursa sorulsun ne yaptında oldun abi ne bilem oldu bitti diyecek bununda sonucunda koskocaman galaxide ve forumlarda bırakıyoruz oyunu parayı veren jedi oluyor diye konuşmalar geçicek.

Bir questten carttan curttan olmıyacağını düşündüğüm sebeb ise quest için bir vendor lazım ve hemen hemen birçok site vendor isimlerini yerlerini verdikleri questleri kendi veri tabanlarına geçirmeye başladı bile insanlar oyunu dolaşmaya başlayıp loclarlan aratınca nerde ne oldugunu görecekler bu degil boşuna kasmayayım hatta bak ilk verdiği questte buymuş webdede aynısını diyor diyecekler buyuzden vendoru bulabilme olasılığınız artacak zamandan kazanacaksınız.Bir diğer olayda 2kişi aynı anda takılıyor LAP diye bir vendor buluyorlar 2side questi alıyor tamamlıyor eywallah jedi olduk içimizde force varmış kardeşim benimmi olacak oyunun mantığına tamamen aykırı ayriyetten bulacak kişileri 13 14 yaşında kişiler olarak düşünün bide(burda amacım ornek vermek o yaştakilere direk laf sokuşturmak değil) gidip şehirlere oto boka war moda geçicek hadisene hadisine duel yapalım diyecek buda otomatik insanları soğutacak lavuga bak jedi olmuş ötüyor.

Peki neden Light side olarak düşündüğümün cevabıda aslında şu nekadar tekrar tekrar izlesemde pek aklımda kalmıyor filmleri ama yanlışım varsa düzeltin lütfen Dark side yanlış hatırlamıyorsam Sithler dışında bütün elemanlarını Light Side dan alıyor sadece Sithler Sith yetiştiriyor padawan derecesinde dark side adam yok hepsi Light sidedan Darka geçiyor buda oyunda ilk olarak Light side tarafında başlanması mustini getiriyor.
P.S:Yazım yanlışı çok vardır hızlı yazdım[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

[Bu mesaj Virus tarafından 17 October 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar boş işler..bence adamlar hiç kasmadan sallama sallama adaları jedi yapıcak.

bkz. beta 3 zamanı yapılan,en iyi cümleyi yazan 3 kişiye beta accountu vericez demişlerdi..adamların accountu verdiği cümleler: I wan too beee a tessterrr..pLeaseee..abi bööle adamları betaya aldılar..kesin hiç takmadan seçicekler bir kaç kişi..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tester alırlar ama jedi olarak n00b insanlar alamazlar tester testerlık yapar milletin gözüne batıcak birşey değil bu ama jedi herkesin olmak istediği şey şuan oyuzden tamamen elit olmalı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

kafanda cok buyutmussun jedi olayini. senin dedigin gibi rp yapanlar ya da duzgun konusanlar jedi olacak gibi bir sey sizarsa millet dagitir ortaligi. herkes 15 dolar oduyor adam ben rp yapmiycam parami da oduyorum korum der.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Eğer olay paraya dayanırsa zaten hertürlü laf atar millet ben 15$ ödüyorum adamlar quest yaptı diyemi jedi olacak ben BH'yim ona buna dil çıkarıyorum diyemi jedi olamıyacam ama niye bende 15$ ödüyorum.
Hertürlü konuşurlar ama mantıklı olanı RP dir şahsan yanlış anlaşılmasın ben rp yapmıyorum oyunda sadece jedi olabilecek insanlar her karakterlen rp yapabilen insanlar olduguğunu düşünüyorum ve sanırım abartma konusunda haklıyımda bilmem kaç kişi oynuyor topu topu 50 60 kişi jedi olacak demekki abartılacak bir mevzu ayriyetten 15$ meselesi hertürlü her insan tarafından söylenecek bir bahane.Ama görüşlere saygılıyım sonuçta bu benim kafamda uydurma bir teorim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

kimse oyun mekanigi icerisinde bulunmayan birseye mecbur birakilmak istemez. rp yapip yapmadigini kontrol edicek bir mekanizma, ya da ancak rp yapilarak halledilebilecek bir quest ya da bir is yok oyunda. insanlar her ne olursa olsun herkesin esit jedi olma hakkinin olmasini isteyecektir. eger rp yapma gibi 3. sahislarin - dev olsun isterse lucas olsun - degerlendirmesiyle karar verilebilecek, sinirlari belli olmayan degerlere bagli bir kriter olursa cok tartisma cikar, cok itiraz eden olur. bu bana gore rpdir sana gore degilse benim sorunum degil der adam. kimse de bununla ugrasmayi goze alamaz. onun icin jedi olma imkani, raritye dayanan, quest ya da baska bir herkes tarafindan elde edilebilir, yapilabilir olan birseyle olur. zaten en son major patchten sonra soylendi bir iki hafta icerisinde jedi gorebilicez diye, 2. patchle birlikte de act 2 missionlari geldi. act 1 deki missiona ilk cikan mission oldugu icin denemesi, gelistirilmesi yapilacak ne kadar ragbet gordugu tespit edilecek olan hulle bir mission dersek bu 2. mission zaten asamaliligi ve nispeten zorlugu ile jedilik muhabbetinde de bir etken olabilir haddizatinde.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

başka yerlerdede aynı rp olayı geçti, sizce bir jedi arkadan uçan bir evil ewok atladığında wtf? den başk ne diyebilir? deli bir insan da jedi olabilir. yani insanları çok kısıtlıyosunuz ve saçma gelio, RP te tek sınır hayalcgücüdür, o da sonsuzdur[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim Jedi meselesi şu,tatooinede bazı yerlerde bazı badge veren questler spawn oluyor nadiren(ki gördüm 1 tanesini),her questten 1 badge alıyorsunuz.4 tane quest var yapılabilecek.Badge of intellect,badge of courage,badge of honor,badge of alturism.Bunlar tamamlanınca "hermit" denen npcyi aramaya başlıyorsunuz.En zor kısmı bu işte,çünkü hermitin yeri tatooineden başka bir yere alındı ve hiç kimse bulamamıştı.Neyse onu da bulunca ondan badge of heroism i ve belki bir rare item ödülünüzü aldıktan sonra FS açılıyor diye güçlü bir söylenti vardı.

Ben bu questlerden intellect i bulmuştum ancak biri questi benden önce yaparak çalmıştı.Yani var bu questler.

Intellect için,Mos eisley ve krayt valley arasına bakmanız lazım.Burda 1 BH 6 smuggler olan bir kamp görürseniz hemen atlayın.BH ile konuşup gereken görevi yapınca badge sizin oluyor.
Alturism için,bunun tam gezegenini bilmiyorum ama olay şu,korsanlar tarafından hapis tutulan bişr grup rancher görmeniz gerekiyor(rancherlar tel örgüler içinde).Piratelerle konulup sonra da öldürmelisiniz ve sonra da "ateş edilebilir" duvara ateş edip rancherları kurtarmalısınız.
Courage için tek bildiğim bir npcden daha önce hiç adı duyulmamış çok güçlü bir hayvanı öldürme görevi alacaksınız ki bunu bulmak baya zor.
Honor u unuttum malesef :),hatırlarsam yazarım yine.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 20 October 2003 13:43 tarihinde demiş ki:
arkadasalr en basit yapcanız sey detayşlı bir biography yazmak
mesela gunn bunun için badge aldı
has been bilmemne to have a bişibişi biography diye
adamlar rpye bakıyo
bende ne yazıyo peki
will buy any crature food for 2 c per
demekki olamıcam euehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa.
BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma.

RP ye baksalardı önce kendileri RP eventleri yaparlardı :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

Gunn söylemişti sanırım
devler açıklama yapmış Bioların bi getirisi yokmuş Jedi olayı için

ehe bi arada helper takılanlar için vardı böyle bi olay Helper olarak takılıp insanlara sürekli yardım edersen Jedi olma şansın artıyo falan gibi bişeydi

bu laf ortaya çıktıktan sonra bestine spnin onunde 15-20 helper görmeye başlamıştım :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen abi Popeye,

Eskiden kimsenin uğramadığı Crystal Cave Abandoned Rebel Base falan, daha doğrusu dantooine FSlerden holocron düştüğü iddiasıyla bir anda bütün serverların popüler gezegeni oldu... (Hoş ben de cave e ve rebel base e bu amaç için gittim ama karıştırmayın :-P, yani daha önce dantooine e gitmiştim, uhm, act2 görevi için ve jedi templeı görüp dark jedi görevini yapmak için...)

Yakında bi söylenti daha çıkar, abi SPnin önünde çıplak dansediyodum, FS slotum açıldı diye, sen o zaman gör şenliği... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...