Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Kimse açmamış topic açayım dedim. Bursa 2 - 1 FB Dk 78. fb nin golünü hooijdonk attı..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hadi len 1-0 fenerdi trcell bana nie yollamio böyle güzel haberleri ???[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bursama bak be eheh 2-1 abi okan attı az önce[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hay 2-2 oldu.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yaaaaaaaaa[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu bursada hic yenemio hep berabere kalıo ya tobe[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hay kardeşim beaa tam da gazla beşiktaşımızın şampiyonluk golü yılmazzzz yazcaktım sonra bekliim göt olurum sonra dedim eahueah allahtan dememişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hagi'me yazık oluyor ya, deli olcam[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu arada ilerde fatihlerin genel özelliği heralde taraftara küfür etmek, ehue akyel'de saydırıyordu çıkışta[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bi konu basligi var gs ye laf atanlar.. diye simdi onu okuyup buraya cevap veriyim dedim..ben dogma buyume fenerbahceliyim diyerek konuya giriyim..simdi gs liler kuyruk acisi mi var diyolar gs ye her hangi kotu bi soz soylenince hala yok biz 4 sene ustuste sampiyon olduk yok su kupayi aldik kraliz suyuz buyuz diyenler var..madem o kadar buyuksunuz niye fb gibi bi takimla ugrasiyosuz?bence burda konusulanlar sizlere yakismayacak seyler..bi gs nin yenilisi aman sansizik vs olabiliyolar veya bi bjk nin ama fenerbahce yenilince OLEEYY fb yenildi gibi yazilar bulmak mumkun..afedersiniz arkadaslar sizler bolye davranirsaniz sora da gider bi yabanci takimla oynadiginizda sizin takimizin yenmesini istememi bekliyemezsiniz..son olarak bu topic in bence bi fb li tarafindan acilip insanlarin mac hakkinda ki yorumlarini yazmasi amaciyla acilmaliydi bi gs linin veya bjk inin oleeyeyyy yuppii fb puan kaybetti en buyuk biziz kraliz biz denilecek yer burasi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar