Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 efert baktım kimse istemio tutorial bende istemeye başlasın birisi dedim. horace son yaptığın resimdeki o su damlacıkları çook tatlı olmuş. o kadar uğraştım ama o kadr güzel olmadı genede bi tutorial istiyoruz. her nevi ortamda her nevi damlacık ve akışkan sıvı tutorial ı istiyoruz.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 adam akıllı bir tuıtorial istiom. bakın ne haldeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya aslında çok kolay birleştir resimler yap dimi.. ne tutorial ı?[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 evet ben bu istegimi belirtmistim ancak horis ok diyip sonra salladi yani.. ayip oluyo...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ehem...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 su damlası mı? mm... başka bişi isteyin cuma günü tutorial elinizde. daha basit olsun.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 o zaman çelik bi metalin üstüne su dökülmüş tut su istioz.:)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 çelik bi kristal olsa. çelik zaten metal lan... bakalım herkes onu mu istiyo ama..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bnece bir bardak su yapmayı öğrenelim.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hocalar. şimdi şunu söliyim baştan. bunlar daha çok işin "artistik" boyutuna kaçıyo. yani röfle nerden gelir, cam nasıl bi materyaldır, nası gölge yapar filan gibi. çok isterseniz olur ama...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya bi yerinden basla iste horis zamanla sirayla gelir digerleri de.. kaplamalari da ogretebilirsin iyi guzel nasil kaplama yapilir ben yapamiyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! [Bu mesaj green_martian tarafından 20 October 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bu arada horiş i çok tuttum green :))[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar