CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Gelen kimse yok mu kıbrısa yakın doğuya? Kimle konuşsam ben yandım sen yanma diyor yahu. Korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Arkadaşım gıdıyor.Odtu ınsaat burslu kıbrıs.Ismı Osman.Tanırsan selamımı soyle orda.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben de o arkadaşlarının dediğini diyorum... ama ben kıbrısta yanmadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 arkadaş 2 sene doğu akdenizde kaldı,berbat diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kuzenler orda okuodu biri mezun oldu kurtuldu öbürü hala kasıo. bi an önce bitsede dönsem modunda herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 benim dayım 2 sene paralı okudu sonra dayanamadı iptal edip döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bir de ek olarak: liseden sınıf arkım mezun olduumz sene burslu kazanmıştı kıbrısı. ama o da 1 sene sonunda bursu iptal edip geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 :S :S Sıçtık desenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Odtu Kıbrıs hakkında duyumlarınız nedır arkadaslar?Gercek olursa sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kıbrısın hiçbirşeyi yok, oraya gidip geri dönenlerin sorunu ne bilemem. Okumaya gittikten sonra kıbrısıda seversin, okulunuda seversin. "Biran önce kurtulayım, burası berbat vs vs... " düşüncesi olan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Benim kuzen odtü de okuyo. Bizim hocalar yakın doğuya gidiyor diyordu ama sanırım odtü kktc kampüsünü kastetti. Öyleyse güzeldir. :) Okullarda eğitim bakımından bi kötülük olcağını tahmin etmiyorum da sıkıntıdan kafayı yersin diyorlar kıbrısta. Bazıları da çok güzel diyolar. Ben 5-6 sene önce gitmiştim 1 hafta kaldım. Güzel yerdi ama bilemiyorum işte :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Çekeceğin sıkıntı en fazla 3-4 hafta daha kafa yapına uygun birini mutlaka bulursun, illaki bütün okulu tanıyacam, popüler olacam demiyorsan zaten 1-2 tane gerçek arkadaş sana yeter hiç sıkılmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende gidicektim diş hekimliiine herkes kötüledi gitmedim...oke oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Lefke Avrupa Üniversitesi.. Bölüm belli deil daha :P Grafik Tasarım yada iç mimarlık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar