CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Gelen kimse yok mu kıbrısa yakın doğuya? Kimle konuşsam ben yandım sen yanma diyor yahu. Korkuyorum.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Arkadaşım gıdıyor.Odtu ınsaat burslu kıbrıs.Ismı Osman.Tanırsan selamımı soyle orda.:)
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben de o arkadaşlarının dediğini diyorum... ama ben kıbrısta yanmadım ^^
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 arkadaş 2 sene doğu akdenizde kaldı,berbat diyo
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kuzenler orda okuodu biri mezun oldu kurtuldu öbürü hala kasıo. bi an önce bitsede dönsem modunda herif.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 benim dayım 2 sene paralı okudu sonra dayanamadı iptal edip döndü
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bir de ek olarak: liseden sınıf arkım mezun olduumz sene burslu kazanmıştı kıbrısı. ama o da 1 sene sonunda bursu iptal edip geri döndü.
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Odtu Kıbrıs hakkında duyumlarınız nedır arkadaslar?Gercek olursa sevınırım.
Revell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kıbrısın hiçbirşeyi yok, oraya gidip geri dönenlerin sorunu ne bilemem. Okumaya gittikten sonra kıbrısıda seversin, okulunuda seversin. "Biran önce kurtulayım, burası berbat vs vs... " düşüncesi olan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Benim kuzen odtü de okuyo. Bizim hocalar yakın doğuya gidiyor diyordu ama sanırım odtü kktc kampüsünü kastetti. Öyleyse güzeldir. :) Okullarda eğitim bakımından bi kötülük olcağını tahmin etmiyorum da sıkıntıdan kafayı yersin diyorlar kıbrısta. Bazıları da çok güzel diyolar. Ben 5-6 sene önce gitmiştim 1 hafta kaldım. Güzel yerdi ama bilemiyorum işte :d
Revell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Çekeceğin sıkıntı en fazla 3-4 hafta daha kafa yapına uygun birini mutlaka bulursun, illaki bütün okulu tanıyacam, popüler olacam demiyorsan zaten 1-2 tane gerçek arkadaş sana yeter hiç sıkılmazsın
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende gidicektim diş hekimliiine herkes kötüledi gitmedim...oke oke
Bjork Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Lefke Avrupa Üniversitesi.. Bölüm belli deil daha :P Grafik Tasarım yada iç mimarlık :S
Öne çıkan mesajlar