Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu kadar ciddiye alma dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tamam yienim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 mumu, kutlanılan kandillerden bi tanesi o mantıkla hesaplanmış :) araplar da çok hesap kitap seven bi millet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 evet evet ama ben kandillerin dinde varolmadığına inanıyorum bir tanesi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 diablo yeni sistemim ben 4 sene okucam yanlış anlamışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bütün liseler 4 sene mi okuyor artık? düz müz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 evet. en büyük faydasıda lise 2'deki o meşhur fizik dersi sıkışıklıktan kurtuldu, biz 2inci dönemin ilk sınavını olacağımızda, eski sistem lise ikiler bizim tüm müfredatı bitirmiş, üstüne 6-7 ünite mi ne görmüşlerdi ondan sınava giriyolardı siz düşünün artık =) [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 17:17 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar