Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 camlar düştü yerlere ellerim kan içinde yanıma gel,yanıma anne beni bul,beni bul anne.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 az önce konuşacak,kimsem olmadığı farkkettim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 :([hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 anlamadim ama neyse :([hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 saçımı bi kere daha okşaması için dünyayı yıkardım. ama elimden hiç bişi gelmedi.bakakaldım ardından.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 dırak actım be sarkıyı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 + helva ekmek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 başıma neler geldi, sana diyemedim.. beni kaç kere vurdular*, adını söylemedim... Sessizce geçip oturasım var bu akşam..Yapayım bari..Sessizliğime ses olsun yürek haykırışlarım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 acımasız olma şimdi bu kadar, dün gibi,dün gibi çekip gitme. bırakta dolanayım ayaklarına, kum gibi,kum gibi ezip geçme.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 tutsam şu karanlığı, tutsamda yırtsam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ardına bakmadan günlerin, hiç birine acımasam..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz ? ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Eh herkes huzunu pelerin edinmiş. Ben daha bir öbür bakış açısından şunları söyleyeceğim. Acılar zamanla kabuk bağlar ve bu kabukların aralarında hatıralar ve anılar kalır. Diyeceğim şu dur ki herzaman senin iyi biryerlerde ve senin herzaman mutlu olmani isteyen bir bakış açısıyla bakar ''ANNELER'' ve böyle üzüntülü olmanı gerçekten çok iyi anlıyorum. Başın sağolsun...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuşacak çok kimsen olduğunu düşünürken bir anda gerçekte hiç kimsenin olmadığını görmek, hele bunu büyük bir kayıp ve acı sırasında görmek kadar kötü bir şey yoktur herhalde. Önemli olan ise bu şekilde bile olsa düştükten sonra ayağa kalkabilmektir. Kalktıktan sonra göreceksin ki, düşmeden önceki halinden çok ama çok daha güçlüsün. Şu an acı çekme saati ve çekmen gereken acılar var. O acılar çekilmeli ki herşey olması gerektiği gibi olsun, sular akıp yatağını bulsun... Benden de sana bir şarkı... Derin bir ah çektin içim yandı Kıyamaz gözüm gözlerine Ruyalarımdan gelip geçersin Varamaz elim ellerine Tren yolunda raylar uzar Uzarda nereye gider Ay'a gider, suya gider, yola gider, yar gider Benimde başıma gelenler adamı kanser eder Benimde başıma gelenler insanı kanser eder [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar