Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkol-a.kaya

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

başıma neler geldi,
sana diyemedim..
beni kaç kere vurdular*,
adını söylemedim...

Sessizce geçip oturasım var bu akşam..Yapayım bari..Sessizliğime ses olsun yürek haykırışlarım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

Eh herkes huzunu pelerin edinmiş. Ben daha bir öbür bakış açısından şunları söyleyeceğim.

Acılar zamanla kabuk bağlar ve bu kabukların aralarında hatıralar ve anılar kalır.
Diyeceğim şu dur ki herzaman senin iyi biryerlerde ve senin herzaman mutlu olmani isteyen bir bakış açısıyla bakar ''ANNELER'' ve böyle üzüntülü olmanı gerçekten çok iyi anlıyorum.

Başın sağolsun...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşacak çok kimsen olduğunu düşünürken bir anda gerçekte hiç kimsenin olmadığını görmek, hele bunu büyük bir kayıp ve acı sırasında görmek kadar kötü bir şey yoktur herhalde. Önemli olan ise bu şekilde bile olsa düştükten sonra ayağa kalkabilmektir. Kalktıktan sonra göreceksin ki, düşmeden önceki halinden çok ama çok daha güçlüsün.

Şu an acı çekme saati ve çekmen gereken acılar var. O acılar çekilmeli ki herşey olması gerektiği gibi olsun, sular akıp yatağını bulsun... Benden de sana bir şarkı...

Derin bir ah çektin içim yandı
Kıyamaz gözüm gözlerine
Ruyalarımdan gelip geçersin
Varamaz elim ellerine
Tren yolunda raylar uzar
Uzarda nereye gider
Ay'a gider, suya gider, yola gider, yar gider
Benimde başıma gelenler adamı kanser eder
Benimde başıma gelenler insanı kanser eder
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...