Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi için titanium paketi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aracın ne özelliği var para? Dış tasarımdan ziyade içinde veya motorunda birşeyler var mı? O Izgarayı sanayide 100 liraya o hale getirirsin. Dandik titanyum görünümlü jantlarıda standart bu jant satıcısından bulabilirsin. Aracın konsol kaplaması farklı sanırım bi tek bulması en zor o olur heralde. Ön Tampon da değişik mi acaba tam çıkartamadım. Demekki çok ta belli olmuyormuş değiştirmesende olur :p
Mesaj tarihi:
Hıı, bende audi dandik "titanyum görünümlü jant" takmış sanmıştım. Allah razı olsun. Benim arabada aluminyum alaşım jant var 2 yıldır kırılmadı eğilmedi bükülmedi. Hani hafif desen peki diyeceğimde.

Diyorum ki, arabanın donanımında veya motorunda bi modifikasyon yoksa stock bir araçta bu görünüme kolayca sokulabilir.

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:39 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o zaman "dandik titanyum görünümünde jantları da standart jant satıcısından bulabilirsin" demeyip titanyum jantlar satın alınabilir deseydin anlaşılırdı.

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:44 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Jantlara açıklık getirelim;
Jantlarımız koyu titanyum rengine boyalı. Jantın daha hafif olması için alüminyum-magnezyum alaşımı kullanılabilir ve bu da genelde ralli araçlarında oluyor. Daha sağlam yapı elde edildiği için jantın kesitlerini daha daraltmanız ve neticesinde daha hafif bir tasarım elde etmeniz mümkün oluyor. Ben jant konusunda şahsen official çözümleri daha çok seviyorum. Piyasa malı jantlar çok cafcaflı oluyor. En mantıklı çözüm orjinal alüminyum jantınızı fırın boya ile istediğiniz tonda boyatmanız :)

Bu paket ile birlikte mat gövde ekipmanlarıyla beraber içerde ufak tefek değişiklikler oluyordu yanılmıyorsam. Motor veya yürüyen aksam konusudna herhangi bir fark söz konusu değil.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...