Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlgi sorunu

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Aslında çok düşündüm yazayımmı diye,bir gazla yazıyorum artık.Sonuçta en özelim.

Sevgilimle 3.yılımızı doldurduk.
Dün gece şiddetli bir kavgasonucu,konuşmuyoruz.Sebebi ona ilgisiz davranmammış.
Halbuki gayet normal,güzel bir ilişkimiz var.Yanımda gayet sorunsuz yaşıyoruz,hiçbir sorun yok.Ancak ben şehirdışına çıkayım veya araya biraz mesafe girsin patlak vermeye başlıyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık.Periyodik bir şekilde her 2 ayda bir 'sen beni sevmiyosun,ilgilenmiyorsun'
triplerine giriyor.Nasıl ilgilenmiyorum ki,günde 2-3 saat telefonayız zaten.Ama yok.Edicez o kavgayı,rahat duramıyor hanfendi.
dün gece:
ne oldu miray?
yok bişey.
ne oldu?
neyse yok bişey.

Tamam,kavgaya girişimiz bu şekilde başlıyor.

Ve bu şiddetli kavgaya kadar uzuyor.Gecenin sonunda neyse ben yatıyorum bys.Zaten burda kontrolümü kaybediyorum tamamen.Dün gece sinir krizine girdim yani.
Bilmiyorum,bir şekilde açıyor bu muhabbeti ve benim metabolizmamı bozuyor sağolsun.Niye yapıyorsun diye soruyorum mantıksız cevaplar alıyorum.
Enteresan kıskançlık krizleri geliyor.En son 'parfüm niye sıkıyorsun ki oralarda?' demişti.Öeh yani.Diyorum ya tanıyamıyorum,başka bir insan sanki.
Bunların dışında kendisinden başka bişeye biraz fazla ilgilendiğimi farkettiği an,sıçtığım an oluyor kısacası.

Dediğim gibi periyodik 1.5-2 ayda bir yaşıyoruz bunları.Mesela şuan konuşmuyoruz.Ama akşam yine barışcaz.Çoçuk gibiyiz yani.
Yani aştık artık bazı şeyleri,böyle şeyler yapması ne kadar normal?
Normalde böyle dengesiz bi tip olsa,zaten bu kadar uzun süre beraber olamazdık.
Ne istediğini inanın anlayamadım.Belkide tavsiyeye ihtiyacım var.Çünkü gerçekten işin içinden çıkamadım.
Durum bu.

ps:çok uzun yazmışım,okuyanlara teşekkürler.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba ,

benim de bilmedigim cozemedigim bir soru var kafamda.'insanlar mutlu olmak icin beraber olmaz mı?' cevabı cok basit evet! sadece oyle gorunuyor aslında.Mutluluk tek basına yeterli olmuyor onun yanında bir cok baska duygu da ve oldgu da var.Bunlardan biriside beklentiler.Kız arkadasının sana soyleyemedigi ama senden gormek istedigi bir takım seyler var gibi.Hatta gibisi yok var.Ama iste insaniz ya bir sure sonra kiminle niye beraber oldugumuzu unutacagiz ve karsımızdakini degistirme cabasına girecegiz.. Ve de dedigine gore biraz da alıskanlık olmus artık kavgalarınız..hani alıskanlık oluncada zor be hagkat zor.. sinir krizlerine girmen normal ama bu seni yavas yavas tuket miyo mu?esas soru burda..

Genelde boyle iliskilerin sonunda birden bicak kesmiscesine bir taraf iliskiyi sonlandırır.Cunku artık karsındaki insana kabul ettirmek iistedigin seyler icin bile kavga eder duruma gelmissindir.ama artık kavganında bir onemi yok sıradan olmustur.Konusmak anlasmak varken?empati kurmak lazım.ama gel bunu kız arkadasına anlat .. kesin yine kavga cıkar

Allah yardımcın olsun zor bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunlar gayet doğal(ben bi kızım ve benm de 3yıllk çok güzel bir ilişkim var passangerle)3yılın getirdiği monotonluk bazen sorun olabiliyor kızlar için.Bizde de arada oluyor öyle kavgalar kah ben kah o ilgi yetersizliğinden şikayet ediyoruz.Ama söylediğine göre siz de bizim gibi aşmışsınız bazı şeyleri,akşamına barışabilmek önemli zaten.Birşeyleri sağlam temellerle kurmuşsan monotonluk bile etki etmiyor zaten.Böyle kavgaların olmaması için bana göre tam böyle monotonluk hissi uyandığında farklı birşey yap.Bir seslenme değişikliği bile işe yarıyor bazen;)
Bol şans..

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 13:43 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Edersin abi.4 sene çıksan da edersin. benim ilişkim 4 seneye dayancak bi kaç ay sonra, hala çok basit şeylerden kavga çıkabiliyo yani.ha başlangıç noktası basit,yani parfüm demişsin mesela,ordan başlar o,eğer atışmaya devam ederseniz kişiliğinin en dip noktasına kadar uzanır.ayrılsan da gecesine barışırsın zaten. açıkçası kaç kere kavga ettiğimi hatırlamıyorum. bana kalırsa o kişiyi iyice benimsemenden kaynaklanıyo bu durum.yani ilk çıkmaya başladığın zamanlardaki kadar sık "seni seviyorum" falan dememeye başlıyosun bi süre sonra. tavsiyem bu durumda kız tarafının suyuna gitmektir. ben hiç bi tartışmadan haklı çıktığımı hatırlamıyorum bugüne kadar xD. senden telefonla konuşurken ne yaptığını değil de, onu ne kadar çok sevdiğini duymak istiyo. neyse çok yazdım baya da karışık oldu,.sen kısaca günde 10 mesaj atıyosan 8 tanesinde, veya yarım saat konuşuyosan 25 dakikasında seni çok seviyom ölüyom aşkından cart curt de.bunları söylemek bazen bayabilir ya da havanda olmayabilirsin,işte o zaman kavga çıkart bak xD
Sosyal ağlarda paylaş

smdi sevnsem mi bilemedm, aynı sorunları bi bn yasamıo msm =) ama tek sorun bn 6.ayda basladm =)

bzde de oyle ilgi kavgalarıyla baslamıstı snra bni dinlemiosn dedi, anlatmıosn ki dinliim dediimde de anlatp sni bogmak istemiorm ama anlayıssızsınla devam etmisti kavgalar ve snra herseyle ilgili kavga etmeye baslamıstık. brz ara vermek ii oluo
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıl diyeceğim ama yanlış anlayacaksın. 3 yıl boyunca hala ilgiden şikayet ediyorsa biri iki tarafta çok büyük hatalar yapıp ilişkinin cılkını çıkarmış ve sonuç olarak iki tarafta bitmeyecek bir doyumsuzluk ve aç gözlülüğe bulaşmış demektir.
Ben de yaşadım buna benzer birşey. İyiki ayrılmışım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...