daverc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Dolayli yoldan 2.500 ytl(İkiBinBeşYüz). Araba kullanmadan önce öğrenmek lazım , veya benim kaskosu ve vizesi daha yapılmamış arabamı kullanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ödemek istese bile ödetmem nan! Varmı deliQanlılıkta öyle şeyler :P [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:58 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İralar ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @daverc tikkycemalin konusu diye cıvıttım ama konu kişiseldeymiş sonra farkettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Altından pahalı lan bunlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Öyle bir söylemişsiniz ki... Ben 0 harcadım çünkü hiç olmadı, olmasın da. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:36 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Çok gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 500 ytl harcamştım doğum gününde chihuahua almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: 200 yüro ?! naptın abi sen. ew kirasımı bu. sen öm at bana paslıyım ben senı doru yerlere :P aga pm atcam msj kutun dolu boşalt pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 50ytl yi geçmemiştir hiç sanmıyorum.. zaten pek sevgili muhabbetti falan olmadı... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 istanbula git gel + taksimde mekanlara takıl 200ytl bir gunde gidenzi.. acimiyorum ama tatlı anısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 baya bi gider valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ayni gun paris'te oglen yemegine gidip geldik / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bugün bu topic aklıma geldi evet, tikky abi soruşun olmamış. şöyle sorsaydın daha bi güzel,anlamlı,mübarek olurdu sorun. ayda kaç para harcıyorsunuz kıza? kimileri sevgilisine hediye alır kimisi almaz ay içinde,aktivite olur. yani aylık bir ortalama bedel günlüğe göre daha mantıklı olurdu sölemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 tikkycemal formdan düşmüş demek ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar