Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 . [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 02:58 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 atanin kemikleri falan sizlamiyordur 85 sene once olmiyan bir devrim yapildi benim babannemin bir lafi vardir alismadik gotte don durmazmis diye , durmuyor durmayacak. Ben ataturkunde devrimleri yaparken boyle bir seyler olacagini bildigini hissediyorum(bkz bursa nutku) omrunun cok buyuk bir kismini anadoluda gecirmis biri olarak, istanbula geldigimde belli cevredeki(bagdat nisantasi vs) yasamla anadolunun farkli oldugunu anlamam 10 dk almamisti. Biz buradaki yasamin rahatligini guzelligine kapildik, ama sonucta 60 milyon hala anadoluda onlar karar veriyor. Yapacak birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama gulun suratinda hic eksik olmayan bir gulumseme var ilginc neye guluyor hic kesintisiz cozmus degilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Erol Evgin'e özenmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ahahha size neler yapıcam ben gülüşü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Adam genel itibariyle güler yüzlü zaten, çok sıkıntılı zamanlar hariç hep gülüyor. Soyadındaki gül isim değil, fiil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 burda jetler alçaktan uçuşa geçtiler hayrola inşallah.(Ataköy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 teknoloji ilerledi ya artık tanklar yürümicek sokaklarda apartmana silme geçecek jetler öyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Darbeye burdan başladılar gösteri uçaklarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 boş konuşmayalım lütfen.darbe felan umuyorsanız bu günlerde boşuna beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Soyadındaki gül isim değil, fiil sanırım. haha oda güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ahaha huun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar