Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stopcasting ve quartz nedir yenirmi.


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Diğer topic de mortisin bu olaydan haberi olmadığını gördüm ve insanlık için faydalı olmaya karar verdim.
Stopcasting nedir:Herhangi bir casting time lı action u durdurmaya yarayan komuttur kendileri.HS çekmekten hayvana binmeye kadar.
Quartz nedir :Kendisi http://files.wowace.com/Quartz/Quartz-r45703.19.zip
adresinden çekilebilen bir add on dur .Latencynizi hesaplayarak casting bar ın sonuna veya başına gecikme payını gösteren kırmızı bir bölge yerleştirir.Ayrıca melee classlar için swing timer ve hedefinizin üzerindeki sizin koyduğunuz debufflar dotların timerlarnı gösterir.

Bunları neden kullandığımıza gelince

Öncelikle eğer serverların içinde bulunduğu binaya kablo çekmediyseniz illaki bir gecikme vardır.Özellikle scorch mage iseniz bu gecikme çok büyük dps kaybına yok açar.
Bunun için bu iki şeyi kulanıyoruz.

Nasıl yapcağımıza gelince:
Kullandığımız büyüleri şu şekilde kullanıyoruz caster dps isek.
/stopcasting
/cast (fireball/frostbolt etc)
Casting bar sondaki kırmızı bölgeye gelince makroya basıyoruz ve casting i durdurup diğer cast e başlıyoruz bu şekilde.Scorch mage ler için rahat bir 100 dps fayda sağlıyor .
önemli olan kırmızıdan önce veya sonra basmamak.önceden basınca cast duruyor .

Healer isek bunu kullanmıyoruz çünkü kazara casting i durdurursak herşey bok olur.Eğer ben phat skilled bir paladinim diyorsanız fol ile kullanılabilir spam yapıyorsanız.
aha buda bonus.affl warlocklar için dot rotation
[spo] [/spo]

[spo]emeğe saygı terazime abanın fdsdsfs[/spo]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle deme Penth. Mesela sabit 300ms ile oynuyorsun shadow priest olarak. Normalde her mind flay sonrası 0.3s kaybın oluyor ki uzun vadede oldukça büyük bir kayıp. Quartz sayesinde kırmızı bölgeye girdiğim an basıyorum yeniden büyüye: hoop! Cillop gibi 0ms ile oynamış oluyorum (biraz abarttım tamam =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şekil 1A - Stopcastli frball ve easycasik bar artı supercast bar. bu 3lü ile %2 total dps averajına fark atıonuz. uzun lafı kısası bu 3 şeyi kullandınızmı, +%2 dps gelio oh mis..

fakat bir noktada uyarmam gerek, stopcast macrolu spell kullanmak beceri gerektirmektedir. bu beceriyi kazanmak için en az 2 gün alıştırma yapmalısınız. önce gidip dr. doom muydu neydi area52 deki amcayı dövün 2 saat, sonra bi 5 kişi heroic yapı, sonra raide girin. bir de kendi netinizin yavaşlıını da içinizde hissemeniz lazım. çünkü bazen bu kırmızı izgi tam milimetrik olmayabilio. tam gitmesine 0.01 sn kalan büyüyü stopladıınız da olabiliyo. al sana dps nerf ffs..

diğer bi uarı: asla pvp de kullanmayın :) heycan stres abaw. büyüye çat çat çat 2-3 defa basıp abanıosunuz heycandan. ama çıkmıo -.- lan noldu die kalıosunuz ehe..

bir de mage kankalarıma şunu sölemek isterim, scroch stopcastsiz KULLANILMAZ. tr net ortamında attıınız scrochun %45 - %50 si lag, boş... scrochta %8 atı dps elde ediosunuz stopcast ile..

merak ettiniz bişe olursa sorun :))

[spo] [/spo]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...