Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Diğer topic de mortisin bu olaydan haberi olmadığını gördüm ve insanlık için faydalı olmaya karar verdim.Stopcasting nedir:Herhangi bir casting time lı action u durdurmaya yarayan komuttur kendileri.HS çekmekten hayvana binmeye kadar.Quartz nedir :Kendisi http://files.wowace.com/Quartz/Quartz-r45703.19.zip adresinden çekilebilen bir add on dur .Latencynizi hesaplayarak casting bar ın sonuna veya başına gecikme payını gösteren kırmızı bir bölge yerleştirir.Ayrıca melee classlar için swing timer ve hedefinizin üzerindeki sizin koyduğunuz debufflar dotların timerlarnı gösterir. Bunları neden kullandığımıza gelince Öncelikle eğer serverların içinde bulunduğu binaya kablo çekmediyseniz illaki bir gecikme vardır.Özellikle scorch mage iseniz bu gecikme çok büyük dps kaybına yok açar. Bunun için bu iki şeyi kulanıyoruz. Nasıl yapcağımıza gelince: Kullandığımız büyüleri şu şekilde kullanıyoruz caster dps isek. /stopcasting /cast (fireball/frostbolt etc) Casting bar sondaki kırmızı bölgeye gelince makroya basıyoruz ve casting i durdurup diğer cast e başlıyoruz bu şekilde.Scorch mage ler için rahat bir 100 dps fayda sağlıyor . önemli olan kırmızıdan önce veya sonra basmamak.önceden basınca cast duruyor . Healer isek bunu kullanmıyoruz çünkü kazara casting i durdurursak herşey bok olur.Eğer ben phat skilled bir paladinim diyorsanız fol ile kullanılabilir spam yapıyorsanız. aha buda bonus.affl warlocklar için dot rotation [spo] [/spo] [spo]emeğe saygı terazime abanın fdsdsfs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hahah eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 o kırmıı yere gelince iptal ediyoruz ya, büyü yinede atılmış oluyor mu? çok noob gelebilir ama napayım bilmiyorum merak ettim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 evet ben de onu anlamadım. çünkü quartz kullaniorum ben de fakat sorun şu . Corruptionı atiorum zaten castbar çıkmıo lag olduu için 1-2 saniye sonra atio ve dierini atabileek durumda oluorum. yani bunun için yapabileceğim bişey yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kırmızı yere gelip stopcasting makrosuna basınca yeni büyüye başlıyor öncekinide atıyor.casting bar hiç çıkmıyorsa kendi insiyatifine kalmış ben mage ile basıyorum çıkmasa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 en son bu addonu yüklemiştim hacklendim. dikkat edin. wowace.com dan yükleyin veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 nasıl hacklendin ya nerden çektinki?her caster için standart bir add on yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Latency sürekli değişiyorsa işe yaramaz bu addon pek beklenildiği kadar. Ama durum şöyledir sabit 1000 ms ile oynuyorum diyorsanız ha o zaman bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Quartz ın cast bar sonuna eklediği latency, spell i cast etmeye başladığınız latency yani değişken olan. Aşağıda yazan latency den farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bisi dicem bu addonu kullanacak derece bariz bi delayla oynayip bi de oyundan zevk mi aliyorsunuz siz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Öyle deme Penth. Mesela sabit 300ms ile oynuyorsun shadow priest olarak. Normalde her mind flay sonrası 0.3s kaybın oluyor ki uzun vadede oldukça büyük bir kayıp. Quartz sayesinde kırmızı bölgeye girdiğim an basıyorum yeniden büyüye: hoop! Cillop gibi 0ms ile oynamış oluyorum (biraz abarttım tamam =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Refleks çok önemli 300ms te 0.3 sn kazanmasan bile 0.1-0.2 aralığında bir kazanç oluyor. Birde global cd den sonraki cast te kaybettiğimiz zamanı telafi edebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla hiç gerek yok buna kendim ayarlıorum mind flayımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 şekil 1A - Stopcastli frball ve easycasik bar artı supercast bar. bu 3lü ile %2 total dps averajına fark atıonuz. uzun lafı kısası bu 3 şeyi kullandınızmı, +%2 dps gelio oh mis.. fakat bir noktada uyarmam gerek, stopcast macrolu spell kullanmak beceri gerektirmektedir. bu beceriyi kazanmak için en az 2 gün alıştırma yapmalısınız. önce gidip dr. doom muydu neydi area52 deki amcayı dövün 2 saat, sonra bi 5 kişi heroic yapı, sonra raide girin. bir de kendi netinizin yavaşlıını da içinizde hissemeniz lazım. çünkü bazen bu kırmızı izgi tam milimetrik olmayabilio. tam gitmesine 0.01 sn kalan büyüyü stopladıınız da olabiliyo. al sana dps nerf ffs.. diğer bi uarı: asla pvp de kullanmayın :) heycan stres abaw. büyüye çat çat çat 2-3 defa basıp abanıosunuz heycandan. ama çıkmıo -.- lan noldu die kalıosunuz ehe.. bir de mage kankalarıma şunu sölemek isterim, scroch stopcastsiz KULLANILMAZ. tr net ortamında attıınız scrochun %45 - %50 si lag, boş... scrochta %8 atı dps elde ediosunuz stopcast ile.. merak ettiniz bişe olursa sorun :)) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar