Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battlefield 2142

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isteyene kutulu bf2142 satabilirim, account açtım cdkeyle ama şifresini falan değiştiririz onun bir sorun olmaz sanırım. çok fazla oynamadım ama medic class'ta her şey açık bir asker olacaktı hesapta, işe yarar belki =p.

http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/PlayerSummary.aspx?Lang=us&SrchName=&Profiles=&PID=92055931

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:56 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
+1 , kutusu açılmamış sendit'ten gelen bir bf2142 var, siparişten 3 ay sonra geldi (oha), İstanbul'da olan varsa elden verebilirim, olmadı kargo ile birşeyler ayarlayabiliriz.
Mesaj tarihi:
Beleşe BF2 isteyenler;
EA Link'ten NS fiyatına bakın eğer accounta atıyorsa direk boşverin yok direk CDkeyi veriyorsa değiş tokuş edebiliriz.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:31 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar bnm bu oyunda bi sorunum war her hangi bi online serwera giriorm tam oyuna alısıp iice oynamaya baslicam (5 dkka falan lazım alısmak için bana) tak serwerdan atılıorm acaba pingim yuksek die mi diorm 70 civarı ping leyken bile atılıorm atıldıktan soorada bi uyarı mesajı acılıo ama yazı yok mesajda tepede punkbuster yazıo altta bişi yazmıo ok diorm baska bi serwera giriorm yine aynı sey aynı seyi yasıyan warmı yasayıpta cozen war mı lutfen yardım
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar Ben Battlefield 2142 aldım bütün patchleri yükledim ve Northern Strike indirdim ama çalışmıyor, açılacakmış gibi ekran kararıyor ama masaüstüne geri dönüyor.
Asıl garip olan şey de birkaç kere bilgisayarı restart edip tekrar denediğimde çalışıyor. Sorun nedir?

Sistemim:

İşletim Sistemi: Windows XP SP2
CPU: Intel Pentium D 3.2 GHz
2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 7600 GS
Anakart: ASUS P5PL2

Yardım lütfen =)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bir soru? dvdnin kabını kaybettim haliyle key de gitti, başka bir keyle oyuna girsem kendimi accimle oyuna girebilir miyim?

eğer girebilirsem alınık bf2142 arıyorum.
Mesaj tarihi:
oyun içinde key değil account yazıyorsun zaten yanlış hatırlamıyorsam, ben satabilirim bf2142 bu arada.

edit: yanlış anlamışım yav ben, sen kendi accounta girmek istiyormuşsun, benimkiyle sadece benimkine girersin herhalde.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...