AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bunu oynamak istiyorum da EA in sitesinden pay and download seklinde yok bu sadece expansion ı var, kendim 2142 yuklesem üstüne expansion satın alıp kursam calısırmı oyun bilen, fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Çalışmaz. İkisini de orijinal almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 pff niye ikisinide satmazki online dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bende kutulu bulsam direk alacam eklentisini ama sadece online satış ile almak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 isteyene kutulu bf2142 satabilirim, account açtım cdkeyle ama şifresini falan değiştiririz onun bir sorun olmaz sanırım. çok fazla oynamadım ama medic class'ta her şey açık bir asker olacaktı hesapta, işe yarar belki =p. http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/PlayerSummary.aspx?Lang=us&SrchName=&Profiles=&PID=92055931 [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 13:56 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 +1 , kutusu açılmamış sendit'ten gelen bir bf2142 var, siparişten 3 ay sonra geldi (oha), İstanbul'da olan varsa elden verebilirim, olmadı kargo ile birşeyler ayarlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Beleşe BF2 isteyenler; EA Link'ten NS fiyatına bakın eğer accounta atıyorsa direk boşverin yok direk CDkeyi veriyorsa değiş tokuş edebiliriz. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:31 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bende var bu oyun bir suredir.Varsa favori bir serveriniz yazin.Ben genelde en kalabalik serverlar arasinda degistiriyorum.Nick Atheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 gamespy comrade kur, ekle beni. huun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ya arkadaslar bnm bu oyunda bi sorunum war her hangi bi online serwera giriorm tam oyuna alısıp iice oynamaya baslicam (5 dkka falan lazım alısmak için bana) tak serwerdan atılıorm acaba pingim yuksek die mi diorm 70 civarı ping leyken bile atılıorm atıldıktan soorada bi uyarı mesajı acılıo ama yazı yok mesajda tepede punkbuster yazıo altta bişi yazmıo ok diorm baska bi serwera giriorm yine aynı sey aynı seyi yasıyan warmı yasayıpta cozen war mı lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 pb atıyordur bir nedenden dolayı, büyük ihtimal pb versiyonu eskidir ve güncelleyemiyordur. http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe şunu indir pb'y güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 silphatos dediğin i yukledikten soora bu sefer baska bi uyarı mesaj wermeye basladı http://img468.imageshack.us/my.php?image=adszcn4.jpg oyuna giriyorum ve 20 sn falan soora bu uyarı cıkıo daha sonra oyundan atılıorm ve menuye donuorm bunun için bi cozumu olan warmı acaba teşekkürler şimdiden [ [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:36 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Firewall'un veya başka bir şey PnkBstrA.exe'ı engellemiş. Hatta bir de PnkBstrB.exe var. Bu ikisinin download/upload yapabilmesini sağlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1st Lieutenant gold rutbem suanda. Genelde conquest serverlarinda oynuyordum ama son gunlerde titanlara takilmaya basladim.Guzel geldi degisiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya arkadaşlar Ben Battlefield 2142 aldım bütün patchleri yükledim ve Northern Strike indirdim ama çalışmıyor, açılacakmış gibi ekran kararıyor ama masaüstüne geri dönüyor. Asıl garip olan şey de birkaç kere bilgisayarı restart edip tekrar denediğimde çalışıyor. Sorun nedir? Sistemim: İşletim Sistemi: Windows XP SP2 CPU: Intel Pentium D 3.2 GHz 2 GB RAM Ekran Kartı: GeForce 7600 GS Anakart: ASUS P5PL2 Yardım lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bir soru? dvdnin kabını kaybettim haliyle key de gitti, başka bir keyle oyuna girsem kendimi accimle oyuna girebilir miyim? eğer girebilirsem alınık bf2142 arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oyun içinde key değil account yazıyorsun zaten yanlış hatırlamıyorsam, ben satabilirim bf2142 bu arada. edit: yanlış anlamışım yav ben, sen kendi accounta girmek istiyormuşsun, benimkiyle sadece benimkine girersin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sliphin artık satılık bir bf2142si yoktur, duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pardon siz internetten oynamak ıcın orjinal cd keyli istiyosunuz. sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bunun triali falan yokmu. orjinal almayı düşünüyorumda.diğer oyunlar gibi 2 günde sıkılıp kenara atacağıma denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Demosu var, sitesine falan bak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 online oynayabiliyomuyuz ? demin çektim kurdum giremiyorum haliyle (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Oynanabiliyor, ben yükleyip denemiştim bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oyun çıkalı epey oldu ya ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar