Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 merhaba arkadaşlar, XP imd etüm ayarları TR olarka ayarlamam rağmen bazı yerlerde ve programlarda çıkan karakter: ýðþ gibi karkaterler çıkıyor nası düzeltirim[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 hmmz ascii kodlar bunnar nereler o bazı yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bende de TR seçilerek kurulmuş olmasına rağmen icqda bazen birine mesaj atarken kendi kendine ingilizceye geçiyo kıl ediyo beni bilen biri bunu da cevaplasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: BlackRose, 01 Mart 2003 03:51 tarihinde demiş ki: bende de TR seçilerek kurulmuş olmasına rağmen icqda bazen birine mesaj atarken kendi kendine ingilizceye geçiyo kıl ediyo beni bilen biri bunu da cevaplasın pls Bunun için çözüm olarak sunabileceğim bir şey var: Klavye dil ayarlarına gidin ve oradan İngilizce klavye seçeneğini kaldırın, yani üzerine gelip tamamen silin. Eğer dil çubuğu görev çubuğunda veya System Trayde ise, oradan da kaldırın. Artık rahat edersiniz umarım. Bu, denenmiş ve başarıya ulaşmıştır.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 yok o icq olayı ayrı bişi.. ingilizce klavye tanımlı olmasa da salak şey yapabiliyo onu. multilanguage ve bilimum yerlerde turkish secili olmasına ragmen halen inatla da ingilizce klavye falan kullanabiliyor nası oluyosa.. reinstall kesin çözüm de, bazen restartla falan da düzelebiliyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 icq yu kapatıp açılınca düzeliyo o. ama reinstall dışında kesin çözüm ben de görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 zaten install ederken english i remove etmiştim ben ilk restartta english gidecek demişti makine yanioptionslarda english klavye yok zaten[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Çünkü XP yi kurarken, grafik ekranlı kısımda, sizin karşınıza Next seçeneği içeren bir menü geldiğinizde, hemen Next yaptınız veya detaylı incelemediniz değil mi ? :) Dil seçimi ile ilgili olan kısımda, hem dil ayarları yapılıyor, hem klavye ayarları. Orada yaptığınız ayarlara göre Turkish fontlar ekleniyor sisteme..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 sonradan eklenmez mi? eklenir bence ama cd si lazım?[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: ShARkY, 01 Mart 2003 16:35 tarihinde demiş ki: Çünkü XP yi kurarken, grafik ekranlı kısımda, sizin karşınıza Next seçeneği içeren bir menü geldiğinizde, hemen Next yaptınız veya detaylı incelemediniz değil mi ? :) Dil seçimi ile ilgili olan kısımda, hem dil ayarları yapılıyor, hem klavye ayarları. Orada yaptığınız ayarlara göre Turkish fontlar ekleniyor sisteme..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com hayır onları aynen yaptım direk next demedim ingilizceyi de kaldırmayı denedim default olarak ingilizce sistem kullandığınız için remove edemezsiniz dedi doğal olarak ve kaldırtmadı ingilizce dili kaldıramıyorum XP ingilizce olduğu için, kurulumda da o şekilde seçmeme şansım yok ee şimdi alim bir sonraki önerileri ;) [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Mart 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Ishinotsuyoihito, 01 Mart 2003 04:13 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 01 Mart 2003 03:51 tarihinde demiş ki: bende de TR seçilerek kurulmuş olmasına rağmen icqda bazen birine mesaj atarken kendi kendine ingilizceye geçiyo kıl ediyo beni bilen biri bunu da cevaplasın pls Bunun için çözüm olarak sunabileceğim bir şey var: Klavye dil ayarlarına gidin ve oradan İngilizce klavye seçeneğini kaldırın, yani üzerine gelip tamamen silin. Eğer dil çubuğu görev çubuğunda veya System Trayde ise, oradan da kaldırın. Artık rahat edersiniz umarım. Bu, denenmiş ve başarıya ulaşmıştır.[hline]HeadShot..! bunu da şimdi denedim kurulumda kaldırtmadığı ingilizce dil seçeneğini şimdi kaldırdı ama bakalım umarım yine kendi kendine eklemez restart edince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Allah allah.. Emin misin iki option'u da değiştirdiğine ? Çünkü genelde bir tanesi değiştiriliyor, öbürkü gözden kaçıyor hep. Hiç olmadı, Turkish Font'lari gondeririz sana. Ama Arial baya bir MB idi galiba..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ben Türkçe fontlarda sorun oluyo demedim ki zaten kendi kendine ingilizce dil seçeneğini seçiyo icqda mesaj yazarken her iki bölümde de Türkçe seçiyorum eminim, bu aralar çok kurmaya başladım çünkü network sorunu yüzünden oradan biliyorum her defasında aynı şeyleri seçmeme rağmen kendi kendine ingilizceye geçiyor, ben türkçe yapıyorum o gene birkaç mesaj sonra ingilizce oluyo vs vs font derdim yok yani her iki dil seçeneği de tastamam çalışıyor kendi içinde olayın icqdan kaynaklandığına eminim de neden oluyo bilmiyorum, başka hiçbir programda olmuyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Pardon Prawler'inki ile karisti sanirim :) O zaman ICQ 'nun Regional Settings veya International Settings gibi bir ayari vardir herhalde ? Tam da demin degilim, ICQ uzmani arkadaslara sormak lazim.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar