Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Biliyorum uzun zamandır yazmıyorum ama biçok yerde sorduğumda saçma saçma cvplar aldım ve bide şansımı burda denemek istedim. Çünkü benim için önemli bir konu. Şimdi bi proje var ve kullanıcılar bir ücret ödedikden sonra siteye dahil edicem. Şimdi sanal pos alması problem değil ancak daha çok genç kesime hitap edeceği için sanal posun pek fazla gelir getirmeyeceğini düşünüyorum. Yapmak istediğim telsim,avea ve turkcell ile bir anlaşma yapmak. Birkaç sitede gördüm frmtr.com 'da mesela sms atıyosun yukarda mesajın görünüyo falan. Dediğim gibi mesela adam hangisi olursa olsun 7777 1 sms göndericek 6 konturu gidicek. Şimdi bazıları diyo ki komisyon alıyolar. Normaldir yoksa onlar nasıl kazanicak. 6 değil 8 kontur olur. Ama nereye ve nasıl ulaşacağımı nerden bilgi alacağımı bilmiyorum. 444 0 542 'yi aradım ama tek söyledikleri [email protected]'ye mail atmamdı. Attım ama 1 hafta oldu ve hala cvp gelmedi. Daha önce böyle bir olay duydunuz mu nasıl ve ne şekilde yapabileceğim hakkında bir fikri olan olursa çok müteşekkir olurum. not: konu için en uygun yer burası geldi
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 dusundugun kadar basit degil :) sirf turkcelle calismak icin 300 bin ytl teminat yatiyorsun diyim :) ve 2 aya yakin aliyor numara alman vs zaten sirf numara almak 10 bin dolar
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o kadar zor olamaz.Waxxi de üyelikleri 2 kontör yapmıştı.Sanmiyorum onların 300k YTL teminat gösterdiklerini
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 frmtr.com sırf yukarda mesajım çıksın diye 10k dolar vereceğini sanmıyorum. Şuan öle bi hizmeti yok gerçi başka biyerden çekiyoda olabilir tam bakmadım. O zaman biraz hayalde kaldı bu iş
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 araci firmalarla anlasiyorsun ben direk turkcelle calismaktan bahsettim ama araciylada calissan beklemeyi goze alicaksin
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Beklemek problem değil ancak o aracıları nasıl ve nerden bulucaz
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Matama'nin dedigi gibi numara alamassin, anca numara almis bir sirket ile anlasma yapacaksin.. Direkt Turkcell'den alsan 300 k teminat yok ama yine bazi seyler var.. Ornegin katma deger saglayan bir servis sagliyorsan, Turkcell'in stratejik partneri falan olursun, numarayida kolayca alirsin.. Bunun icin soyle yapabilirsin, forumtr nin ki gibi bi sistem ariyosan, forumtr nin servisi nereden aldigina bak, arastir falan onlarla konus.. ise boyle baslayabilirsin..
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 nedanko nisan ayindan beri 300k kurali var hic tartismayalim aylardir bu isle ugrasiyorum
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 nisan ayindan beri olabilir o konuda bisi diyemicem, ama bende merak ettim simdi sorarim.. bizde cepso 2920 servisini aldik ve sunduk uzun bi sure.. daha sonra servisi mynete sattik.. yani alinma surecinden satilma surecine kadar servis bizdeydi bende ona dayanarak konusuyorum.. :)
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 frmtrye de mail attım ama onlarda cvp vermiyo. Ama şunu öğrendim dediğiniz gibi bu servisi almış bir şirketle anlaşma yapılabilir. Şuanda böyle bi şirket arıyorum detayı bilgi edinebilirsem sizleride haberdar ederim.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Vodefone'da çalışan bi arkadaşımın vesilesiyle birisiyle konuştum. Bireysel olarak zaten almanın bi imkanı yokmuş ve ufak tefek şirketlere ( mali dilde sermayesi düşük ) 'de böyle bir servis sağlamıyolarmış. Ancak A.Ş ve sermayesi büyük olan şirketlerle anlaşma yapılıyomuş ve hatırı sayılır bir rakamda gerekiyomuş. Ancak İstanbulda Mavi Reklamcılık A.Ş diye bir şirket ile anlaşması varmış bu telsimin onla bi antlaşması varmış. Ancak www.maviajans.com diye biyer buldum ama orasının olabileceğini sanmıyorum. Yarın çok daha detaylı bir bilgi vericek araştırıcakmış arkadaş. Şimdilik edindiğim bilgiler bunlar
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 pluton burada reklam yapamam benim sirketim bu hizmeti sunuyor hatta su an xuqa affiliatelerimiz arasinda gormek istersen ozel mesaj atarsan seni kontaga geciririm ama belli bir miktarin uzerinde olman gerekiyor, cunku bayag bir insan gucu gerekiyor ise baslarken . yani elinde hazir calisan belli bir buyuklukte bir site varsa biz sana destek saglariz.
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yannız waxxi'nin olayı farklıydı orda adam heralde kendi telefonuna falan bi program atmıştı ordan bişiler ayarlayıp sistemi kurmuştu, çünkü normal 0536xxx li bi numaraydı yani.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: matama, 30 Ağustos 2007, Perşembe - 14:17 tarihinde demis ki: pluton burada reklam yapamam benim sirketim bu hizmeti sunuyor hatta su an xuqa affiliatelerimiz arasinda gormek istersen ozel mesaj atarsan seni kontaga geciririm ama belli bir miktarin uzerinde olman gerekiyor, cunku bayag bir insan gucu gerekiyor ise baslarken . yani elinde hazir calisan belli bir buyuklukte bir site varsa biz sana destek saglariz. Proje yeni olmakla birlikte yine görüşelim bi attım özel mesaj edik: mesaj atmak istediğiniz kişinin, Gelen kutusu dolmuş. Yeni mesaj atacak yer yok [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:14 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar