Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 şimdi benim bir sitedeki yazıyı kopyalamam gerekiyor ama eleman kapatmış bunu. sag tık yapınca vart vurt konuşuyor. ben de elle yazmak zorunda kalıyorum :/. firefoxta bunu kaldıran bir add on falan var mıdır? veya sizin bildiginiz o yazıyı kopyalamamı saglayacak herhangi bir program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Kopyalama mı kapalı yoksa sağ tıklama mı? Metni seçip ctrl+c yapmayı denemişsindir heralde? Hmm ilk defa duyuyorum böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eger hicbir sey ise yaramazsa sayfanin kaynak kodunu acip oradan kopyalayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 @axedice: ctrl'ye basınca yine uyarı veriyor sayfa popup oldugu için kaynak koduna ulaşamıyorum neyse vahiy geldi bana, buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Merak edenler için; Kullandığınız Browser'dan javascripti kapatarak yazıları kopyalayabilirsiniz. Edit:Tabii çeşitli kopyalama yöntemleri var ama javascripti kapatarak çoğunu atlatabilirsiniz. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 12:00 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Link'e sağ tıkla yeni sekmede açılmasını sağla. Yani popup olmasın. Sonra menuden source'a ulaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 opera ile açarsan ctrl f3 popupların kaynaklarını dahi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Siteyi versen Bide biz denesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 space - windows tuşu - onun yanındaki tuşa bas. Kaynağı görüntüle de. Veya yazı seçiliyosa aynı şekilde yap kopyala de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar