Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Jedi said:
sevillayı eze eze eleyeceğiz.küçük falan görmüyorum sevilla'yı sadece Fenerbahçeye rakip olamayacagından bahsediyorum.
Bi barça,man utd,milan cıksa heralde yorumlarım farklı yönde olurdu.

işte kaçırdığın nokta bu
sevilla şu saydığın takımlardan isim olarak geride belki ama form olarak oyun olarak takım olarak geride fln değil en az onlar kdr korkmanız gereken bi takım, kendinizi küçümseyin onları büyütün fln demiyorum ama evire çevire yenmek güzel bi hayal, olur mu olur ama mantıklı elle tutulur bi yorum değil malesef...
şubat bi gelsin anlicaksınız maçı izlerken böle lafla anlatamıyoruz

fener inanılmaz üst düzey takımları yendi ztn inter i görcez liverpool karşısında ne hallere düşcek
beğenmediğin gencecik arsenalle oynamak nasip olur inş da görürüz tecrübeli takımınızı

uefayı almak çocuk işi ztn fb bi gitse de alsa sevinsek hep beraber valla uzaya çıktınız yüksele yüksele
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç günde
sevilla'nın 6 şampiyonlar ligi
AEK şl ligi ön eleme 2 maç
ve son 5 lig maçının özetini izledim...

yorumum şöyle:

adamlar ofansif olarak her şeyi kullanıyor

winning eleven yerden ara pas gibi deli paslar...
aşırtma ara pas...
DELI çalımlar..

çok gol atıyorlar ama adamalar nerdeyse her maç gol yiyiyorlar..
gol yediklerinde deli dana gibi saldırıyorlar çok açık oynuyorlar, çok koşuyorlar..
alves ve navas özellikle acayip formdalar..

ortada olur maçlar interle oynadığımız deplasman maçı gibi de oynamıcaz sonuçta..

kilit olay:
bel kırıcı çalımlar, kademe hatası vs.
olmazsa kolay gol yemeyiz bu adamlardan uzaktan şut pek denemiyorlar, PES'deki gibi ceza sahası içine girip kesin bitiriyorlar... (lugano-edu penaltı yaptırabilir vs. dikkatli olmak lazım)

Kadrolarında bu arada 19 yabancı oyuncu var..

edit: evimizde ilk 30dk'da gol atarsak bu adamlar saldırır ve illa 2.'yi atarız yemezsek..

edit2: 1905'de kurulmuşlar =) uefa süper kupa almışlar =) birilerini hatırlatıyor heh... bir de kırmızı haçlı beyaz forma ve siyah çoraplar, bu da birilerini hatırlatıyor...

edit3: fabiano ve kanoute bizim defans için fazla hızlı önde basarsak çok fena goller yeriz..

edit4: herhalde şampiyonlar ligindeki maçlara göre en formdaki takım demek yanlış olmaz.. çok zor bir kura.. bu adamlar arsenal'e 0-1'den 3-1'e döndürdü bu arada =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sana %100 katılıyorum kertenkel.Bizim bu medya nın falan zamanında şişirme yaptıkları bu kura yorumları insanları gaza getirmeye devam ediyor.

Sevilla nın şuan performans açısından Arsenal,Milan,İnter'den falan eksiği yok hatta fazlası var.Çok formda bi takım ile karşı karşıya gelecek fenerbahçem.

İşte bu kura oyüzden çok zor.Ben gene idda ediyorum şu yaşlı Milan gelse bence daha iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Fenerbahçe'nin şansı yok denecek kadar az. Sevilla'nın tek kusurlu yeri yavaş defansı ama Fenerbahçe'de bu yavaş defansı cezalandırıcak futbolcular yok (Tuncay vs.) Fenerbahçe kazandığı maçların hepsinde oyunun kontrolünü elinde bulundurmuştu , aksi taktirde alex'in Semih'in pek varlık göstermesi beklenemez. Tipik bir İspanya futbolu oynayan sevilla eğer oyunun kontrolünü eline alırsa İspanyada Fenerbahçe'ye 3 ve üstü gol atar hele hele olaki Fenerbahçe ilk 15-20 dakika İspanya2da bir gol yerse çok kötü şeyler olabilir.Bence İstanbuldaki maçta Fenerbahçe'nin 1-0 geriye düşmesi ve hemen 1-1 i bulması daha iyi olur ( örnek cska maçı)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şöyle bir şey var:
elemeye geçildiği için sevilla çok saldırgan oynamıcaktır, hem biz onları onlar bizi tanımıyorlar... hani saraçoğlundaki maçta atacağımız erken gelen sürpriz bir gol ilaç olur.. bir eksikleri kanatları hücum / savunma açısından çok iyi ancak orta sahada göbekteki futbolcuların defans yetenekleri deivid de souza kadar.. gölge savunma yapıyorlar yalandan basıyorlar, bu yüzden her maç gol yiyiyorlar zaten..

yedikleri golleri izlerseniz çoğu ortadan göbekten yardırıp atılan goller... alex veya deivid'den bu açıdan güzellikler bekliyorum..

bize gelen en ters yanları:
gördüğüm en hızlı ara pas vs. organizasyonu kuran takım

ileri uçtaki oyuncuları çok hızlı (grup maçlarında atılan ara paslarda hep defanstan hızlı koşup golü attılar, fizik vs ile)

bir de defansın üstüne üstüne gidiyorlar hani PES'te ronaldinhoya atarsın topu koşturursun ya bu takımdaki delilerin hepsi böyle psikopat şeyler deniyor ve genelde başarıyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben uğurumu yaparım. Sigaramı yakarım, gol olur maraton alta fırlatırım.İki kere sigara yaktım iki gol attık cska maçında, ikisinde de aşaya attım sevinçten sigarayı. Yine yaparım yine atarız. Benim kafam rahat. He şöle olur, maçtan önce sigara almayı unuturum o zaman tur zora girer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...