Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 7-8 sayfalik cok zor olmayan bir ingilizce, vaktim olsa kendim ceviricemde vaktim yok. parasi neyse verecegim, ilgilenen olursa ozel mesaj atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 word formatında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 abi yaparım dicem de, rockncoke, sonra okul işleri falan çok yoğunum:((( ileride başka bir şey çıkarsa diye mesaj atayım dedim, tercümanlık okuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ömden veya mailden at oluyosa yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 html ve pdf olarak var sanirim, ilgilenenler ozel mesaj atsin zamanlari oldugunda istedikleri parayla beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 nette 8 - 9 sayfa olarak gozukuyomus ama 10bin kelime 25 30 sayfaya denk geliyor wordde haberiniz olsun, oha ya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar