Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 In Flames'in yeni şarkısı. Youtube'da ve Ares de mevcut. Güzel olmuş ben beğendim. Var mı başka dinleyen ?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=eqahUiw-jOc&mode=related&search= bu adamin vokalleri nasil degisti bu kadar ya, her albumde daha da kotu oluyor. basinda çalan riff fena deilde artik ahi gitmis vahi kalmis cidden bu grubun. "We are In Flames towards the dead archaic heavens" heh [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:43 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 anders yeter lan git. tr de hakan şükür neyse , orda da sen.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [polyanna]Gitarlar güzel en azından.[/polyanna]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Jester gelcek savuncak simdi ona yanarim. 10 tane kulagim olsa biriyle dinlemem eykey
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben de Jester üstüme çullanacak diye laf edemiyorum zaten :p
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 In Flames, Touch of Red denen gudubet şarkıdan sonra iyice düştü gözümden (de umursayan yok). Direk Davut Güloğlu klibi olmuştu memelerini yıkayan kızlar filan :p
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pekaziz o klibin olayı oydu zaten a quiet place in klibini 'lan çok ürkünç karanlık olmuş bu' diyip yayınlamamış mtv ona gıcıklık olsun diye çekilmiş. klipte mtv nin pek hoşuna giden tüm dandik klip öğeleri kullanılmış o yüzden.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Dağılınız arkadaşlar :P Şimdi, şöyle bir durum var ki, bu şarkı Bam Margera'nın Viva la Bands toplama albümü için yapılmış bir şarkı. Yani ne bileyim öyle bir albümden Dead Eternity çıkmasını mı bekliyordunuz ki? :) İkincisi de Anders'i elestirmeden önce yine yeni çıkan Nuclear Blast Allstars albumundeki Dysfunctional Hours'u dinlemenizi tavsiye ederim. thxbye
Öne çıkan mesajlar