Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ati mobility radeon x2500-nvidia geforce 8400m g

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya 64 bitlik kart DX10 desteklese nolacak :/ ama laptopu minimum 5 yıl kullanırım diyosan, belki...
yine de şimdilik kafa göz kırarak da olsa bile, bikaç sene sonra hiç oyun falan oynayamazsın o kartla fazla bi olayının olacağını sanmam.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
64bit olması büyük handikap tabi ama böyle değerler yerine direk oyunlarda karşılaştırmalı sonuçları bulabilirsin internette.

Bir de blidiğim kadarıyla TNT2 m64 modeli hariç diğer modelleri 128bit.

geforce256 (ilk çıkan hani :) ) 256bit. gpu'nun içinde hem ddr hem sdr ram kontrolcüsü mevcut, s-video çıkışını kendisi üretebiliyo :))) gereksiz blgiler silsilesi

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 19:00 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende dell 1520 aldim 8600 GT var icinde.
Bi kac tane oyun denedim simdiye kadar performanstan memnun kaldim dogrusu.Yani laptopta oyun oynanmaz gibi birsey artık yalan olmus :)
Mesaj tarihi:
ben ekran kartı acısından soylemedim ki onu. notebooklar oyun için kullanıslı değil yani. ben mecbur kalmasam kullanmam mesela klavyesini falan hiç sevmiyorum. gerci suan notebook tan yazıyorum ama iş yapıyorum yani :)
  • Yeni Oluştur...