janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bugün bu modemi aldım wieless+4 portu router modem. Eğer bu modem hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Teşekkürler. 1. Ben wireless i kullanmıyorum şuan , wireless i kardeşim evdeyken açmak istiyorum (Laptop için). Sorum ise wireless özelliğini nasıl kapatabilirim ? Ethernet üzerinden bağlanıyorum. 2. Modemin üzerindeki göstergelerden *Status* sürekli yanıp sönüyor. Bu normalmidir ? Çünkü genelde ya sabit durur yada sadece net kullanımı olunca yanar.( önceki modemimde öyleydi en azından) 3. Bu modemden kullanan arkadaşlar memnunlar mı ? Not : Şuan net hızım gayet iyi ve herhangi bir bağlantı problemim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yanıp sönme olayı varsa birileri wireles ağını keşfetmiş olabilir.. sömürüyodur.. şifre koy wireless ağa.. ya da anteni çıkıyosa antenini çıkar.. aklıma bunlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar