arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Halbuki paticik forumlarını kullansaydın yorumunu çoktan almıştın. Baştan sağma olmuş sanki umursamıyormuş gibi boyamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Orada olumsuz olsa bile yorum yapmıyorlar. En azından burada onu alıyorum gerçekten. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum ayrıca. Arcane, haklısın aslında. Bir noktadan sonra sıkılıyor ve baştan sağmaya başlıyorum galiba. Bir de kimse dememiş ama 10 fırın anatomi ekmeği yemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ANATOMİ ÇALIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oo dev sen olumsuz yorum istiyosan pm e geliyim ben... sdgsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Usta direk buradan çalış işte ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şimdi oncelikle 2. resimdeki kızda töbe töbe bi tuhaflık var simdi bayram bayram ... sonra 2. postuna gelirsek 1. resimde adamın gözlei niye kapalı... açık göz çizemiyo musun yoksa baska bi sebeple mi?? acıkla bunu bize!!!! 2. resimde adamın ayakları 34 numara mı?? ne o öyle... yandaki adam da kaymıs yamulmus hani boyle canlı yayında bende cıkıyım diyen tipler gibin olmus.. 3. resim zekeriya beyaz a benzemiş... 4. resimde spear kaymıs yamulmus (savunucak bişey soyleme cetvelin bile yok !! ) ayrıca adamda da bi tuhaflk var.... edit: mutlu oldun mu? :) [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:20 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 1. kızdaki tuhaflık ne yahu? 2. açık göz çizebiliyorum da adam kendinden geçmiş iman aşkıyla. 3. adamın ayakları elleri ve kafası orantılı aslında. vücudu gözünüze büyük geliyordur o da bol giyiyor diye. 4. kayan amca hakikatten kaymış ya. ahahahauhha 5. zekeriya beyaz olumsuz yorum mu sdjfs 6. speara lafım yok evet. adama da lafım yok. böyle bi bakınca bana da bişey eksik ve garip geldi. ne ama. biri bişey desin lan ne bu. edit: evet gerçekten oldum ^^ [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:31 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 1) boyle korku filmlerindeki kucuk kızlara benzemiş(bkz: halka,yada oyun olarak f.e.a.r) 2) hadi ordan bence iman diilde baska bişeyle geçmiş de neyse uyarı almıyım :P 3) durumu toparlamaya calısma!!! kucuk ayaklı o adam!! ayrıca bol giyse bile asagı dogru olur onun bollugu (yanlız adam sumocuysa yada fil hastalıgına yakalandıysa bacaklar o kadar buyuk olabilir aslında ayaklarla orantısız olur) 4) sonunda bi şeyde anlastık :) 5) bende bilmiyorum :) 6) evet yorum telep ediyoruz!!! edit: simdi 2 kat mutlu olursun sen kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ADAMIN KENDI SANAT YORUMU GOZU KAPALI CIZMEK BELKI ARKADAS ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 güzel sanatlara girmek varsa kafanda arkadaşın dediği gibi insan anatomisini aşa yukarı bilmen gerekir.. kitapçılarda çizim kitapları bulabilirsin bununla ilgini.. almanı, ordan bişeyler çiziktirmeni önerebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çok güzel tebrik edioruum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bunlar da kablolu com2 tabletimle (hayır çöpe atmayacağım) open canvasta yaptıklarım. Bu da gene open canvasta drug dealer rebirth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ben güzel sanatlar fekültesindeyim, çizimlerin fena değil fakat görsel ve imgesel resimler yapmalisin kursa gitmene gerek yok tekniğin iyi kalem hatlari sanki eğitim almış gibi kısacasi kursa gitme otur kıçının ustune ilk once oldugun yerdeki herşeyi ***ciz sonra hayali cizimler çiz.. potansiyel var. bu çizimlerle özele kesin fakat devlete giremezsin! ayrıca o cizdiklerini sana çizdirmicekler daha sıkıcı daha zor larini goreceksin ***2 boyutlu değil 3 boyutlu çizmeye çalış perspekitfe dikkat et sana eskişehirdeki animasyon bölümünü öneririm. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 15:05 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 15:06 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 iyide bu cizimlerle eskişehir animasyon biraz hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 dünyanın sonu gibi söylemişsin, hemen bu halde sınava girecek değil ya. zaten ekimdeyiz daha, hem bunun sonraki senesi de var istiyor olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 tabiki sonu değil zaten kendiside endustriel tasarım istiyor, ne güzel işte. ben sadece herhangi bi yanılgıya imkan tanımamak için söliyim dedim. calış calış cok calış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Çizmeye başlarken genelden değilde, özelden başladıgın belli. Bomba gibi atsan da ilk çizgilerini onlar yalan oluyor, yamuk kalıyor, hede oluyor, hödö oluyor. O yüzden önce detaysız git. Hatta bir kare çiz, cüce'ye cevir onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 veya bi yumurta ciz xunn'a cevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 git bence kursa, kurs bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi kursta ne öğretiyorlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bi de bu arada; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 burun dandik olmuş yeni fark ettim ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 çizmeyi öğreniyorsun. eğer şimdi çizebildiğini düşünüyorsan kursta haklı olmadığını bir şekilde gösteriyorlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 adsklfjadsjfkasd GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu kursa giden arkadaşın ödevlerinden biri. çok zor lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar