salvatore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya bu commandos çıktımı çıkmadımı sitesinde 15 ekim diyodu ama hala bi yazı yok buyuk sehirlerde olan arkadaşlar satış başladımı oralarda merak ettım sabırsızlıkla bekliyorum cunku delırmek uzereyım . bir bilghiniz varsa sevınırm ayrıca trailerları bıle agzımı sulandırıyor nasıl dayanacagım bu acıya bakalım herkese iyi gunler . . .[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 share reactorde de var zaten[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 çıktı ben aldım 3 cd... cuma günü piyasaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben cuma gunu aldım cok gusel her seyıyle fecı sarıo beyler kacırmayın derım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Ya beyler cok güzel cok güzel demissinizde biriniz yazmamis buraya neler degismis neler eklenmis bu oyuna...Ben ne zaman bu foruma bi oyun hakkinda bi baslik acsam oyun hakkinda aciklama yaparim ama hicbiriniz bi aciklama yapmamissiniz. Oyun yine eskisi gibi, tamamen ayni ise bence artik biraz isin suyu cikar.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 oyun bence aynı değil gerçi 2 yi oynamamıştım ama yeni elemanlar var mesele thief var grafikler güzel ama bence en güzeli 2D olandı... (ahhhhhh nerde o güzel günler) onun dışında güzel oyun bayaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 thielf 2 dede wardı zaten 2 yi oynamadan yorum yapma bence![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Commandos 2 de oyunun tüm ahenk ini yok etmişlerdi. 3d olsa da commandosa yakışmayacak derecede iğrenç grafikler vardı. Umarım C3'te daha başarılı olmuşlardır. Ben daha bulamadım nereye gitsem kalmadı diyolar. Yarın sabite bakarım[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 3. de daha çok 3d var zaten hehe ben 2. oyunda paso filmleri görev diye koymuşlardı onu pek tutmamıştım ama süper oyundu genede,[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar