Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 engin günaydını okumaya tenezzül bile etmedim. Onun yerine biraz sıkıştırıp daha geniş bi Tribal Enfeksiyon istiyorum
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 acaba hani dergiye mail falan gelmiomudur hiç. nebileyim bu kadar kişi engin günaydını sewmediğine göre bi şekilde o köşeyi daha verimli kullanabilirler.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Engin Günaydın onlar için reklam aracı. Dergiye ilgisiz birçok kişi o yazı yazıyor diye bir bakalım ne yazıyor deyip alacakda dergiye takılacak hesabı.
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 engin günaydın gg sanırım=) bu haftaki sayıda denk gelmedim yazısına
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Memo gene 2 sayfa çizsin Armutlar' ı efenim :)
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 uykusuzu bir tek yiğit özgür için alıyorum. aslında gerek de yok, dergicide aç o sayfayı oku bırak. diğerlerine alışamadım bir türlü. penguen hala bir numara bana göre.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yiğitin geçen hafta çizdiği son karikatür efsaneydi ya.: öğretmen: söyle bakayım fatih sultan mehmet istanbulu fethederken gemileri neyin üstünde karadan taşımıştır? öğrenci no 1: kazık sordunuz. öğretmen: aferin doğru.Arkadaki sen söyle hangi tarihte fethedildi istanbul? öğrenci no 2: KOL GİBİ SORDUNUZ KOOOOL..:! öğretmen: terbiyesiz otur sıfır. öğrenci no 2: yok aga beni sevmio bu kadın. ahuahua.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ZORT geri gelsin. O.Ç.M 1 numara. Macerayı seven adamda olur.
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ahuas bu ayki baş sayfası süper ötesi biri taratırsa/bulursa koyuversin nolur :)
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 muhahah 2yılı aşan çalışmanın ardından ATı öldürdüler cryy bağırsak düğümlenmesi fln yalan derin tayyeap var arkasında [altında mı demeliydim?] edik:imla ötesi
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mükemmel bir kapak heheh. ikiye katlanmıştı bende, önce tepesini okudum. sonra altını okuyunca çok güldüm. AT
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 uykusuz gözümde mizah dergilerinin nirvanasına ulaştı bile. çok küçük yaştan beri takip ederim mizah dergilerini leman dır lemanyaktır falan şu anki uykusuzda eksik gördüğüm adam yok diyebilirim. tabi bazen ya şu da olsa keşke diyorum ama sonra, olsun ama bu var diyorum. dergide türk mizahçıların olabilecek en iyi kombinasyonlarından biri var. engün günaydının gitmesine ayrıca sevindim. edit: ahhhh bende bi armutlar takvimi bi de sandıkiçi takvimi var. umut sarıkayanın montla sıç takvimi varmış bilsem aramaz mıydım tüm ankarada. montla sıç :(
Nexus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 her çarşamba tüm bayilerden uykusuz+penguen combosunu edinmenizi hala şiddetle savunuyorum ( meraketmeyin çarşamba ikisi de gelio bayilere)
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yiğit özgürün çizdikleri herhafta olduğu gibi yine komik ama bu hafta sanki daha bi komik geldi bana :d fıratada çok gülüyorm :D
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şimdiki penguen'le karşılartırınca uykusuz derim ama eski penguen'in yerini tam dolduramadı...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi uykusuzu ben sırf fırat için bile alırım hehe abi buna ne olur? abi buna yarın olur mu?
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 penguen almıyorum uykusuz çıktığından beri uykusuz alıyorum. ama selçukla serkanı özlemiyor değilim. ama yiğit, otisabi, ersin, memo ve oky daha ağır basıyor.
Nexus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben uykusuzun yanında; selçuk, erdil ve cem için pengueni de alıorm.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 pengueni aynen 2-3 kişi için alıyorum sadece heh
Öne çıkan mesajlar