Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ersin,fırat,fırat budacı yönetir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ipek ve burak'ı memo'nun çizimiyle daha çok seviyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Şu anda kadro çok güzel durumda uykusuzda. Bağımlı penguenci bi insan olarak artık iki dergiye maddi kaynak ayırmak kastı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 http://www.internethaber.com/images/other/1.20080129170242.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 of hahah kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahahahfşdl muhteşem olmuş lemanın kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bir kaç sayı uykusuz aldım. başarısız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fikrine saygı duyyorm ama katılmıyorm.. yiğit özgür ve uğur gürsoyun çizdiklerine bakmanı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fırat; Candır, halkın idolüdür. Fırat'a laf söyleyenin alnını karışlarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 belden aşşağı vurmasındanmıdır bilmiyorum ama leman, manyak, atom daha çok hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Leman yılların alışkanlığı yahu. Gırgır'dan sonraki bayraktır Leman, hatta Limon. Limon yıllarından beri bıkmadan usanmadan, her hafta alıp okuduğum enfes dergidir. Şuanda da Behiç Pek, Ahmet Yılmaz, Metin Fidan, Suat Özkan gibi ustaları barındırır. Uykusuz ve Penguen'de çok başarılı dergiler, onları da her hafta alıp okuyorum. Kadrolarında gerçek anlamda önemli isimler barındırıyorlar. Zira Penguen'in şu anki kadrosunun temel taşları da eski Lemancılar'dır. Her neyse, demem odur ki, bayiinize gittiğinizde sadece Penguen ya da Uykusuz istemeyin, bir de Leman alın, Türk mizahının bayrak taşıyıcısına saygınızı sunun, o da size bol bol gülücük sunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://www.haberturk.com/kuturesim/uyku.jpg http://www.haberturk.com/kuturesim/penna.jpg http://www.haberturk.com/kuturesim/lemanna.jpg yine en iyisi uykusuzun kapağı bence :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hehe uykusuzun kapagi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Memo bazen çok bayıyo o.ç memodaki gibi mesela.Bide umarım andaç yoktur ne öle tuğçe faciası ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Haberdeki yorumlar değişik. haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kaldığımız yerden devam edelim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 mauhduhasudhas su pe r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 eh, bakalım çıksın hele bi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahuha iyimiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yarıldım bu sayıyı alıcam saklıacm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar