Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şım demenin acısı ne de büyüktür. Nasıl da acıtır, nasıl da koyar. Nasıl da salakmışım dersin [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:47 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 olayı topik isminde acıklayan ilk pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ilk değil lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bağlanan ipler elbet bir gün kopar, önemli olan kopmadan evvel ipi bağlayacağın yeni bir liman bulabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne cabuk kaptırıyosunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gecenin 2.50sine Karaköy2den başka önerin var mı? Boxerla oturuyorum bilg karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne alaka lan yanlıs zaman yanlıs ınsan yanlıs topic [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:51 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 peki boxerın altında ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 karaköydeysen zürafa sokak benim önerimdir. ahah 2 günde bağlanılmaz ki birine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hatuna bakar diyorum arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 2 günde bağlanırsın 2 günde unutursun boşver kasma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 good point! ama bu hatun 9 aydan beri ciddi anlamda hoşlandığın tek hatunsa o zaman da mı kasmaz dersin?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hayran kaldım. Başlık ve hemen devamında konu içeriğine hayran kaldım. 2 gün takılmak nedir ki. Gelir geçer, unutursun. Bir hatuna yıllarını verenler var. Boşver. Tavsiyem, Yarın akşam arkadaşlarınla git bi mekana ceplerin boşalana kadar iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 olm 2 gün takılmak kısmını anla işte...aynı olay bana oldu 1 gün Takıldım o kdr =)...ama çok acıtmadı....ama güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hikayesi var hikayesi... bi de 2 gün görüşme (48saatte 48 saat ama) bi de arkasından 2 hafta gibi telefon hebesi geliyor. Mk mk mk mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tamam işte aynı benimde hikayesi war...2 hfta telefon hedesi war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 negzelmiş. Acıtmasa bari beni çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aga ben yaptim, hem de Isvec'te. Hic guzel olmuyo, hele kiz 5 para etmez bi kizsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 efenim, kısa süre güzel günlerininiz yanınıza kar kaldığını düşünerek yürüyünüz hayat denen dikenli yolda, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 böbrek gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar