Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kızlar.. mitoz geçirin. bölünün bişi yapın. veya bakın bakterilere negzel işleyişleri var. sen benden al, ben senden alayım. dna. böyle olun efenim. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kafam karıştı:/ [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:48 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sen git çay koy gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ewt bölünün çoalın çok yaşayın inşallah nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yannız çok güzel bi noktaya değinmiş arkadaş. konjugasyon çok hoş olurdu ya. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:53 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sadece mayoz geçirerek çoğalsak limitte sıfır dnamız kalır süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o mayozun evreleri yüzünden biolojim 4 gelmişti vakti zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mayozu evrimleşen algoritmalara uygulamak! evet yeni bir proje daha buldum ya da evrimi kanıtlamaya bir adım daha [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:22 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 profaz metafaz anafaz telofaz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 IPMAT da artık o evrelerin de alt evreleri çıktı saydırmayın şimdi bana prometphase geldi şimdi aklıma ama fazlardan birinin de baya değişik isimli 5 alt fazı çıktıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bölünsünler arkadaşım, karmaşık hale getirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hah buldum mayozdaki prophase I artık leptotene, zygotene, early pachytene, late pachytene, diplotene ve diakinesis olarak ayrılıyor. Vatana millete hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hee bende diplotene ayrılmıyor sanıyordum.Neyse artık:P [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:27 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ilki bi mayozun evrelerini yazdım herkes kaçtı. canlanın biraz yoksa hepimiz ölcez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 işte az karmaşık yapmasan var olan yapıyı, daha güzel olacak. basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: babayigit, 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:22 tarihinde demis ki: profaz metafaz anafaz telofaz xD yatağa yaklaşın az öpüşün biraz alın haz infaz doğrusu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 huuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sina, biyolojini al ve git burdan. döverim seni. hepinizi döverim ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kitaptan bakip yazmakla olmuyor bu isler, bonec de yapiyo onu wikiden copy pastele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sina makinada gel sıkıyosa. biyoloji kolay, ben ondan okumadım. yoksa geçer miydim boğaziçi moleküler biyolojiye, çat diye geçerdim adsfg dua et bana lan hayatını değiştirdim geçmeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sina, biyolojini al ve git burdan. döverim seni. hepinizi döverim ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kitaptan bakip yazmakla olmuyor bu isler, bonec de yapiyo onu wikiden copy pastele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sina makinada gel sıkıyosa. biyoloji kolay, ben ondan okumadım. yoksa geçer miydim boğaziçi moleküler biyolojiye, çat diye geçerdim adsfg dua et bana lan hayatını değiştirdim geçmeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar