Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm erkekleri ölsün..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alatariel evet biz tükeniriz belki kanımızın yarısı rus yarısı türk olarak devam ederiz siz de somali veya güney afrikayla kaynaşır gidersiniz bu durumda, beyaz renkli olduğunuzdan kurtarırsınız belki ondan diyorum.
Mesaj tarihi:
hiç nefes tüketme dorukcum ben direk tüm erkek ırkının tükenmesinden bahsediorum..ha garipliğiniz şu şekilde baş göstericek o zamanda.. "abi erkek kalmıcak o zmn yaaeeewww...en sona kalanı düşünsene yaaewww...bi dünya dolusu kadın sana köle olur ohuhuhahahaha"..şeklinde böğürüp yine egonuzdan bi eser sergiliceksiniz..
Mesaj tarihi:
said:
-alatariel-, 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:49 tarihinde demis ki:

hiç nefes tüketme dorukcum ben direk tüm erkek ırkının tükenmesinden bahsediorum..ha garipliğiniz şu şekilde baş göstericek o zamanda.. "abi erkek kalmıcak o zmn yaaeeewww...en sona kalanı düşünsene yaaewww...bi dünya dolusu kadın sana köle olur ohuhuhahahaha"..şeklinde böğürüp yine egonuzdan bi eser sergiliceksiniz..

hadi canım hadi, bizim soyumuz tükenirse ancak sizden bıkıp maymunlarla ilişkiye girersek tükenir. aslında daha iyi bi tercih yahu, arkadaşlarıma anlatmalıyım.
  • Yeni Oluştur...