kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ulan ne sevilmeyen adammışım :( *camdan atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi........ adam emzik çektii..... ajsdklasdşasdias dasddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tamam sorun çözüldü ben yaşamaya devam edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kedimi sevmeyen kingpinler ölmeli dostum. camdan atladığında hala yaşıyor olursan haber ver gelip öldüreyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 insan ırkının gelecegi senin elinde ardeth. gl "HF" [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:37 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben ankara'ya gelmeden istanbul'a gitmiş olmanı temenni ediyorum nihan, ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 saeros naptın hacı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 fatality çekti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bi çay koy sen hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: saeros naptın hacı?? teselli ettim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ölmeyin lan yaşayın zten tükenicek nesliniz mihıhaıhaıhaaıhaıha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ahfah yine bişey derdimde sansür pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ezel neden bilmiyorum konuşmanın verdiği yavşaklıktan mıdır nedir çok mutlu oldum lay şu postu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 alatariel evet biz tükeniriz belki kanımızın yarısı rus yarısı türk olarak devam ederiz siz de somali veya güney afrikayla kaynaşır gidersiniz bu durumda, beyaz renkli olduğunuzdan kurtarırsınız belki ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hiç nefes tüketme dorukcum ben direk tüm erkek ırkının tükenmesinden bahsediorum..ha garipliğiniz şu şekilde baş göstericek o zamanda.. "abi erkek kalmıcak o zmn yaaeeewww...en sona kalanı düşünsene yaaewww...bi dünya dolusu kadın sana köle olur ohuhuhahahaha"..şeklinde böğürüp yine egonuzdan bi eser sergiliceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 uzerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ama hakketten en son kalan coştu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 realizm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: -alatariel-, 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:49 tarihinde demis ki: hiç nefes tüketme dorukcum ben direk tüm erkek ırkının tükenmesinden bahsediorum..ha garipliğiniz şu şekilde baş göstericek o zamanda.. "abi erkek kalmıcak o zmn yaaeeewww...en sona kalanı düşünsene yaaewww...bi dünya dolusu kadın sana köle olur ohuhuhahahaha"..şeklinde böğürüp yine egonuzdan bi eser sergiliceksiniz.. hadi canım hadi, bizim soyumuz tükenirse ancak sizden bıkıp maymunlarla ilişkiye girersek tükenir. aslında daha iyi bi tercih yahu, arkadaşlarıma anlatmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ohh mis gibi feminizm esti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kızlar, erkeklerin nesli tükenmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tşk burto.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rica ederim:D eh kabul edin onlara ihtiyacınız var. erkeksiz her bakımdan zor bu hayat. zor. düşünsenize johnny depp ölmüş mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 git gör bakalım bi maymunu sana da bu yakışır hıı aman muz kaçmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 onu geçte düşünsene ben ölmüşüm? vayake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar