Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: en başından oturtucaksınız ne yapmak istediğinizi belirliceksiniz..dengesiz bi ırksınız.. işte bu burdan kaynaklanıyorki tanıdığım duygusal bağlamda karakterli kızlar genelde seviyor.ancak şurdan ışıklardan sana 2 çocuk bulurum senin sevgilin kim diye sorarım,ÇOK TAŞ YAWS der durur bana.herkesi aynı kefeye koymayın.adam gibi adamlarda var (bkz : ben =P) bu biraz abazalıktan kaynaklanıyor işte.kızların niyeti genelde cinsellik olmuyor aşkı hissetmek oluyor =P ancak bizim gencimiz kızla cinsel bağlamda ilişki kurabilmek için ilgi ilgi ilgi diyor sonra bu işin olmayacağı anlaşılıyor ve kız trip atınca ya ilgi ilgi bu kadar oluyor.oliv sana demiyom merak etme senin dediğine göre söyledim o kadar. kızlar biraz daha romantik bakıyor işe o açıdan o tamamen.yurdum erkeği değil bitek ancak dünya genelinde bi % 40 vardır bu abazalık durumu [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:17 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dengesizim istedigim gibi davranırım Gralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hah.aferin.vallahi deliriyorum ya.sallamıyorum kızı ı'm the boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bu biraz abazalıktan kaynaklanıyor işte.kızların niyeti genelde cinsellik olmuyor aşkı hissetmek oluyor =P yoo erkeklerde cinsellik için beraber olmuyor.1-2 tane senin gibi işte var arada:P Aşk başka bişey yav,valla gece gece şimdi konuşturmayın beni.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 en güncel örneği heracles olmak üzere bu böyle.sende belki cinsellik için beraber olmuyorsun ancak sen 1 sen onlar 10.antalyaya gelsen çok iyi anlarsın [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ahhah heracles etme iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hacı izmirliyim be:( görüyorum az çok.heracleslik yapma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne alaka heracleslikle.blackchaosluk yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 konuyu çevirmeyin..ölün ve bizi güzel ırkımızla yalnız bırakın..ama patidekiler ölsün.. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:26 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben ölmem isabel.mutluyuz biz sevgilimle:-p *kosarak uzaklasır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 34 yaşında bir trafik kazasında öleceğim.ayrıca cumartesi günü yağmur var antalyada. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bir tüm erkeği olarak öff çok berbat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 iyi yahu madem o kadar istediniz ölüyorum evrimi başkası kanıtlasın protein folding algoritmasını da özel şirketler bulup üniversitelere yaptıkları programları 12015301 dolara satsın x_x [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sırf pati kullanıyorum diye neden ölüyorum kardeşim, :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sanırım bütün sorun y kromozomunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 onu ben de anlamadım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hak etmedin mi hala şaşıyorum laf koymadınız eralp bey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bazıları ölsün, hepsi ölmesin bence. mesela kingpin ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bacilar irk degil cinsiyet, irkcilik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 KARILAR ÖLSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tüm erkekleri tüm erkeklere tüm erkeklerde tüm erkeklerden ne istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ahahah saeros.... yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar