Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yankı hep böyle diyon da çakıyo herkes ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya$landik artik, Hakan $ükür vazifesi görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yasim 52 kariyerimin zirvesindeyim. 30 yil once neysem simdi de oyum. BEN DERS ALMAM DERS VERİRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aga multitap varsa winning konferansi vereyim size 1v5-6 ben tek siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o kargaşada tek olan yener zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 holy - kaspar - cavanagh - dela - griz - khala - bathory - esh - azmo - mr.bomb - sly one 11 kişi etti tamamlayıp kadro kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dota oynamam, bu griz boşu sabahtan akşama kadar oynuyodur kimbilir ne kasmıştır. delacım teşekkürler, bath, şimdi burada dillendirmek istemediğim sözcükler var sana. seni kınıyorum ve sana goller hazırladım. bi dahaki maça iki ayağım çukurda, diğer iki ayağım da denizde olsa gelecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yiit kuzu bni yazmayı unuttunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 azmo napiyo ya, haber alan var mi? istanbula geliyodu en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haber almışsa dela almıştır azmodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dela ba$ka $eyler almi$tir ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mac ne zaman ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: khala üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 11:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yer olursa öncelikle sixoms gelir -------------------------------------------------------------------------------- My blade is nine inches holy - kaspar - cavanagh - dela - griz - khala - bathory - esh - azmo - mr.bomb - sly one - sixoms kaspar'ı güçsüz takımın kalecisi yapalım,tek kaleci var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yok be Seren, ben wow oynuyom 1 aydır dotaya elimi sürmedim çakarsınız yani rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o zaman cikista arena? i r frost mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: at derken? @ olan at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet şimdi yarın 4-5 moda'dayız takımları kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 holy - kaspar - cavanagh - dela - griz - khala - bathory - esh - azmo - mr.bomb - sly one - sixoms azmo istanbulda dimi=) şu adamlara göre kadro kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 agalar ozur dilerim bu kadar gec haber verdigim icin ama ben yarin iptalim malum acilen ankaraya donmem icab etti. Daha once gelirim dedigim hic bir maci satmadim, bndan sonra satmam da ama bu onemliydi. Anlayisla karsilayacaginizdan eminim, operim hasas yerlerinizden eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oğaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 +1 lazım maça=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 forumdan adam çıkmassa +1 gelebilirim ben khala da adam bulmaya çalışıyodu [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 00:27 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 forumdan wishmaster geliyo 12 olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben de gelemiyorum yaws dotaya almadı adiler satmaya karar verdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 lol=) 1)kaspar-dela-cavanagh-bathory-esh-wishmaster 2)holy-sixoms-mr.bomb-khala-sly one-griz şöyle de kadro önerisinde bulunayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar