Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İliski Sorunsalı

XeLoM

Öne çıkan mesajlar

Anlık küçük bir sorum var. Fikir alısverisi yapmak istiyorum cünkü cok sinirlendim.

Düsünün kız arkınız yazlıgına gitti ikinizde ayrısınız diye cok üzülüyorsunuz özlüyorsunz vs. Sıkıldıgını söylüyor. Herneyse onun son aksamı. 3 e kadar durucakmıs. 12.30da eve dön diyorsunz. Bazı nedenlerden dolayı istemiyorsunz. Karsı cikiliyorsunz. Son aksam olması önemlimi ki. Sıkılıyordu hani? veya daha önce hicbigecede olmayan sey ne. Vedalas git her gece dısarıda olabildin zaten.

Sinirlenip cok ileriye gitmemek kavga sınırını asmamak icin bu aksam cok eglenki herseye degsin diyerek kapattım.

Devam etseydim cigrindan cikicaktm. Sizce dogrusu ne gbi?
Sosyal ağlarda paylaş

Yazlık yerde kız arkadaşın bırak da eğlensin yahu :)
Kocası değilsin ki yani.
Bence karışmaya hakkın yok kaçta eve döneceğine.
Hem aranızda güven yoksa zaten o ilişkide sorun vardır.
Ha ama şunu da söyleyeyim,benim gece 3'e kadar eğlence yerinde olacak kız arkadaşım olmaz,öyle kızlardan hoşlanmam.
Sen kendi seçimini yapmışsın,birşey de diyemezsin.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:20 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenden kasmıyorm. Istanbulda dakka bası msg yazan biri yazlıkta vs adam gibi aramıyorsa sinirlenmeye baslarım. Anlık mı yasıyor diye sorguladım. Ne daha degerli diyerektende istegime göre bisey söyledim reaksiyonda buydu. Saat daha 12.30 olmadı belki eve dönecek ama istanbula dönünce tekrar nasıl olacagı belli bu anlık eglenceyi acıklıyor bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

sana gore neyi acikladigi bence onemli degil, sizce neyi acikladigi onemli.
İletişim dostum, onemli bişi.
Seni taniyacak sevgilin, sen de sevgilini taniyacaksin.
Bu yuzden bos bunlar, şimdi yapacaklarin kavga olur ancak, birak donunce konusursunuz, gidip gitmesinden degil, verdigi tepkiden rahatsizlik duydugunu felan soylersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Donunce hersey güzel olucak. Bizde unutucaz bunu. Cogu sey yerine oturmus bunun böyle olacagı belli bende biliyorum. Zaten olan olay anlık ve bunu yasadıktan sonra bunun olmamasını söylemek anlamsız. Zaten ben olay anındada bundan hoslanmadıgımı olmaması gerektigini söylüyorm.
Sosyal ağlarda paylaş

ii iih. Oyle deme, cok sey farkettirir. Eger dedigin gibi kontrol altinda tutmak istiyorsan, mutlaka bu konuyu konusmalisin, ve rahatsizligini dile getirmelisin. Bilmeli, ona gore hareket eder. Daha sonra soylemene de gerek kalmaz, ama tatile gidip de, sevgilim kiziyor seklinde 12 30 da evde olmak, yani tabi o da farkli bişi. Ama bence senin verdigin tepkiye tepki vermemeliydi, aslinda bir tepki olmamaliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar üzerine gidersen ve kisitlamaya kalkarsan, ilerde yalanlar da baslar.
biraz serbest birakmasini ögrenmelisin.
zorlamayla olmaz bu isler yani.
su da var ki sen ne kadar üzerine gidersen, kisitlamaya calisirsan, o daha cok yapar. tamamen serbest birak, bi tarafina takma demiyoruz elbet ama ortasini bulmak, dozunda birakmak lazim. her iki sekilde de boka sarar cünkü.
cözüm istiyorsan, icinden geleni yapmalisin.
iki secenek kaliyor bu durumda.
ya susarsin, icine atarsin (baska bi zaman fena patlarsin)
ya da konusursun.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:14 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...