UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ama sadece waffle tarifi değil mesela içindeki egzotik şeyleri nasıl koyucam(dondurma vanilya reçel krem şanti vs)Hepsini şöyle detaylıca anlatabilecek var mı ya?Canım çok çekti.Sanmıyorum ama neyse şansımı deneyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o dediğin şeyleri direk waffle ı yaptıktan sonra üstüne koyup sarıyosun zaten de. waffle ın kendisi nası yapılıyo tam bilmiyorum, google da aratsan çıkar muhtemelen. süt ve un var muhtemelen. yumurta da olabilir :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 onu bılıyorumda nasıl koyıyım dıyorum:D.Çok beceriksizim batırırırım şimdi kesin.Hiç içine egzotik şeyler koyup deneyenler oldu mu?Olduysa neler yaptılar?Aynısını yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 krebe benzer bi yapısı var ama tam krep gibi değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 makinası var waffle ın. onsuz yapılır mı bilmem..yani ya az pişmiş ya cok pişmiş olabilir makinasız.. iyi ayarlamak lazm.. bilen varsa ben de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bi de onun içine koydukları tüm o renkli topcuklar vişne. artık nası boyadıysalar bilemiycem :p hayatta koydurmuyorum ben onlardan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 egzotik şey ?? annem biliyordu sanırım tarifi biliyorsa yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 MALZEMELER 6 çorba kaşığı tereyağı 250 ml tam yağlı süt 160 gr un 3 paket vanilya 4 yumurta 3 - 4 adet sert elma 2 - 3 çorba kaşığı limon suyu 4 çorba kaşığı tozşeker 4 çorba kaşığı elma suyu 1 çorba kaşığı pudra şekeri ayrıca Waffle yapmak için ızgara HAZIRLANIŞI Bir tavada 3 çorba kaşığı tereyağını eritip süt, un, vanilya ve yumurtalarla karıştırın. Waffle' ın yumuşak olmasını istiyorsanız yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurta aklarını köpürünceye kadar çırpın ve en son olarak karışıma ilave edin. Waffle ızgaralarını yağlayın. Arka arkaya altın sarısı renginde waffle pişirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 peki benim bi sorum var taa seneler önce bodrumda bu waffle lar ilk geldiğinde dedeman ın aquaparkında yemiştim yaygın olan krep imsi wafflelardan değilde, çıtır çıtır adeta gofretimsi bi waffle dı hastası olmuştum. bunu bilen var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gothic elmaları naptık abi [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aegean bence sana Kağıt helva arasına dondurma yapıp waffle diye keklemişler malum seneler önce demişin çocuk halinlen :D [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eheh yok o kadar da küçük değildim heralde, ama evet kağıt helvaylada bi benzerlik söz konusuydu :P şöyle özetleyim waffle olayını: http://en.wikipedia.org/wiki/Waffle yani aslında bizim burda waffle diye yediklerimiz krep e daha yakın şeyler benim gözümde, acilen resimlerdeki wafflerdan getirilip pazardaki açık kapatılmalıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Elmaları wafılı yerken yanında yiyosun işte. Püsküğütle de iyi gidiyor yeşil elma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar