Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kişisel e mi açmalı buraya mı tam bilemedim fakat, Yurtdışı ögrenci vizesi için gerekiyor bundan bi tane bana, askerlik şubesinden alınıyormuş. Gitmeden önce hazır bulunsun elimde gerekli şeyler gidiyim tak diye alıyım istiyorum. Kısacası neler lazım ? ps: askerlik şubesi web sitelerine kafam girsin.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 onun yerine ogrenciliginle milli egitim bakanligindan uzattigin, askerligi uzatma kagidi da iş gorur, alinmasi daha basittir. : )
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kimlik ve sağlık raporu istiyolar sanırım
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o da olur diyosun hmm.. ben bi şu anki üniversitemden ögrenci belgesi alıyım da artık hangisi daha kolay olursa. yasal ögrenci belgesi dışında neler hazırlamam lazım o kafamı kurcalıyo, ikametgahdır şudur budur derlerse askerlik şubesinde pek bi uzar iş.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nüfus kağıdı fotokopini alıyorsun şubeye gidiyorsun form dolduruyosun şanlıysan 15 dk. da elinde. şanssızsan yani msistem yavaşsa senin kayıtlı olduğun şubeye fax çekiyorlar akşam 4 gibi geliyor. he bide ordakiğ komutana imzalatıyorsun. bu kadar
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oo süpermiş o zmn, saolasın
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bende alıcaktım.Mis oldu.Eline sağlık
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nüfusa kayıtlı olduğun yerdeki şubeden istersen direk veriyolarlar başka bir yerden alıyorsan hala online sisteme geçilmediyse beklemek zorundasın fax çekiliyor ama bazen şubeden sallamıyolar
Öne çıkan mesajlar