Rock Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Şuan 355 enchanting ve 356 tailoringi olan bir rogue karakterim var. Eskiden tailoringi enchanting regentları için kullanırdım ama artık maliyet olarak tailoring itemları pek kar sağlamıyor. Tailoringeden fazla da para kazanılmıyor sanırım. Yani sonuç olarak bir bag yapmak için gereken itemların regleri bagden pahalı. Sizce tailoringi 0 layıp yerine mining, hearb yada skining gibi bir prof almalımıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 maxlayıp epic hood,pant yaparsan cok iyi para kazanırsın 6-7 tane epic recipe var bende crafting hedö hödö diye yazıyorsun trade channeldan flm bi sürü whisper geliyor nether yetişmiyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 1- Tailoring i sil 2- Mining al 3- 99999 tane adamantite ore topla 4- Tanıdık JC bul 5- adamantitleri prospect ettir 6- Çıkan mavi gemleri ister raw (türkçesi nedir bunun? ham?) sat ister kestirip sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 @Fin sonuçta bence yine reagentları alıp satmak daha karlı oluyor. Yapabildiğin itemların yakın seviyelileri ya instancelardan düşüyor yada pvpden alabiliyorsun. En azındabenim serverımda bu itemlara okadar para veren adam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yok Tailor için yapılan itemler hakikaten güzel ve mesela benim para kazanma şeklim Primal mana toplamak (bir türlü epic recipe düşmedi daha) Bunları Spellthread haline getirip satabiliyosun. (Ben Scryersım primal netherım varsa matler alıcıdan 100 golda kendi başına 400-500 e gidiyor. Yoksa diğerini yapıyorum ki oda matleri AH den alsan bile 60 gold harcayıp 100 gold kazandığın bir kapı :D) Çantalar çok birşey kazandırmıyor doğru. Ama asıl para gördüğüm kadarıyla Skin-LW işinde. Knothide Leatherları alıp Heavy yapıp satarak iyi para kazanan arkadaşlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 belt of long road sattım dün 2k :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bana hep gathering skilleri daha çok para kazandırırmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Gathering skill'ler para için her zaman daha iyidir. Ama eğer server'da crafting prof'larda bir marka olursanız ve ünlenirseniz en iyi parayı enchanting yapar. Günde en az bir mongoose'dan direk 100g geliyor crafting fee olarak. Zırt pırt twink enchantlıyorum vs vs. Ama harcadığım sosyal emeğe değer mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 işte biraz zevk meselesi gibi. o kadar adamla uğraştığın sürede açıklarda hem herb hem ore toplasan daha iyi para yaparmışsın gibime geliyor benim. arada da bir iki adamla kapışırsın, pvp heyecanı olur, negzel olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben herbalism ile tailor aldım. idare ediyorum Bence asıl para öyle kazanılmıyor. Bak ben nasıl para kasıyorum: bütün günü Ah de geçirerek :D ucuzdan alıp pahalıdan satıyorum. hızlı kolay süper profession sana işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Leatherworkinge çok güzel itemlar geldi aslında. Baya para kazanan arkadaşlarım var o işten bacak enchantleri olsun druid mavi tank seti ve rogue/druid/shaman/hunter epicleri olsun. Nether kasmaya bakıyor biraz ama roguelara heroiclerde yer çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Fame alayım ben. Hem bir ego tatmini, hem kalabalıktan yayılan heyecan dalgasını seviyorum ben. +How much do you charge as mongoose fee? -100g + mats. +Lol right you nub. -Alright, ted. I know it is you this is like the 6th time you make an alt and insult me. +It's just.. i should have won that recipe! -*cuddles* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar