Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proflarla ilgili bir tavsiye

Rock

Öne çıkan mesajlar

Şuan 355 enchanting ve 356 tailoringi olan bir rogue karakterim var. Eskiden tailoringi enchanting regentları için kullanırdım ama artık maliyet olarak tailoring itemları pek kar sağlamıyor. Tailoringeden fazla da para kazanılmıyor sanırım. Yani sonuç olarak bir bag yapmak için gereken itemların regleri bagden pahalı. Sizce tailoringi 0 layıp yerine mining, hearb yada skining gibi bir prof almalımıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Tailor için yapılan itemler hakikaten güzel ve mesela benim para kazanma şeklim Primal mana toplamak (bir türlü epic recipe düşmedi daha) Bunları Spellthread haline getirip satabiliyosun. (Ben Scryersım primal netherım varsa matler alıcıdan 100 golda kendi başına 400-500 e gidiyor. Yoksa diğerini yapıyorum ki oda matleri AH den alsan bile 60 gold harcayıp 100 gold kazandığın bir kapı :D) Çantalar çok birşey kazandırmıyor doğru. Ama asıl para gördüğüm kadarıyla Skin-LW işinde. Knothide Leatherları alıp Heavy yapıp satarak iyi para kazanan arkadaşlar var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gathering skill'ler para için her zaman daha iyidir. Ama eğer server'da crafting prof'larda bir marka olursanız ve ünlenirseniz en iyi parayı enchanting yapar. Günde en az bir mongoose'dan direk 100g geliyor crafting fee olarak. Zırt pırt twink enchantlıyorum vs vs. Ama harcadığım sosyal emeğe değer mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...