salvatore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ultima Online age of shadow u patch yapamıyorum bıraz devam edıp patch error dıyor ne yapmama lazım yardımcı olursanız sevınırm.[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 uninstall edıp bastan kurman gereklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 virüs taramasını da her ihtimale karşı dene[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Kaçıncı tekrar kuruşum ama hala aynı sorun anlamadım gıttı daha once cok guzel patch yapabılıyordum sımdı olmuyor patch yapmadanda gırebılıyorum ama bulk order lar gorunmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 işletim sistemin nedir? patch leri download ettikten sonra, applying patch yazınca mı error oluşuyor yoksa download ederken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 İşletim sistemi hakkında bi bilgim yok çünkü internet cafeden bağlanıyorum. Ayrıca error tam patch baslıyor ılk dosyayı alıyor ıkıncıyı alırkan error patching diyor ve ok/cancel cıkıyor ok dıyınce oyuna gırıyor ama patch yapılmamıs halde tabıkı... yardım edersenız sevınrım. [Bu mesaj salvatore tarafından 17 October 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Aos copya cd leri böle sorun veriyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Daha once defalarca patch yaptım ama su an olmuyo anlamadım gittı :( her zamana patch yapabılıyorduk ayrıca dedıgın olması bıraz zor cunku su an 15 gunluk bedava acc falan da verıyolar bu nedenle bence olması bıraz zor kopya cd olayının neyse hala ugrasıyorum . tek sorunum bulk orderları gorememek cantamda tonla bırıktı :) [Bu mesaj salvatore tarafından 17 October 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sanıyorumki ordaki işletim sistem multi user destekli xp yada 2000 filan.seninde kullanıcı olarak dosyalara yazma hakkın yok.o yüzden download ediyor ama yazamıyor.cafedeki sorumlulara sorarsan yardım ederler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Verdiği hata soyle aynen vereyım belki daha rahat cozum bulunur. Anason senın dedııgn de olabılır am cafede anlayan adam yok o anlayan kısı geldıgı zamana sorayım barı :) error sole bişi: Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Connected to patch server Diverting to 159.153.196.60:8888 Connecting to patch server 159.153.196.60:8888 Connected to patch server Reading message Displaying message Done displaying message Exchanging version information with patch server Received file name "aos2d_win32_3-0-8z.rtp" of length 385422 Received file name "aos2d_win32_3-0-8z.pat" of length 14 Getting required files Sending request for file "aos2d_win32_3-0-8z.rtp" of size 385422 Receiving "aos2d_win32_3-0-8z.rtp" Reading file "aos2d_win32_3-0-8z.rtp" of size 385422 as file name "patchaos2d_win32_3-0-8z.rtp" Error writing file Error receiving "aos2d_win32_3-0-8z.rtp" Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort.[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "Error writing file" heh işte bu açıklıyor herşeyi.Dosya Erişim Hakkı sorunu olduğunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 evet öyle gözüküyor[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bendede 3d yapıyor aynı sorunu ama 2dde problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Arkadaşlar burda cafedekiler o dediğiniz ayardan anlamıyo onlarada başkası ayar çekmiş galiba nasıl yapıldıgını bilen varmı yani soyleyebilirmisiniz nasıl o yazım ı açabileceğimi cok tesekkurler tum ılgılenenlere . . .[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar