tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Cumhurbaşkanı. Saat 20.00 de ntv de verilicekmiş, altyazıda gördüm şimdi çok özel belgesellerden biri olur herhalde,milliyetde Abdullah Gül ile ilgili yazı dizisinin tvye aktarılmış hali sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet izlemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 izleyelim bari [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:13 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yarında 2.bölümü varmış baya kısa geldi bana kaç bölüm yaptılarsa artık,fena deildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Açıp izlemicem bile , para verseler üstüne yine izlemem. Sarı Zeybek'i yapan Can Dündar (ki defalarca izlemiş çoğu seferinde ağlamışımdır) bu işiyle değerini sıfırladı benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar