Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bunu yapabilen bi program arıyorum cpukill diye bişi buldum ama o da crackli olmadığı için zaman ayarı var trial bitince kapanıyo. bunun cracklisine sahip olan ya da aynı işi yapan bi freeware program bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dosbox sadece bunu diyorum dosbox al kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 DosBox rocks your world. Ama ultima 8 'i adam gibi çalıştıramıyor dosbox ya da ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben 97 yılından kalma bi oyundan bahsediyorum bu arada onu da kurtarır mı? byzantine hatta oyun belki bilen vardır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kurtarir dosta calisiyosa oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 byzantine bende hala var geçenlerde kurup oynadım xpde :p sen nasıl oynayamadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi animasyonlu sahnelerde adamlar çok hızlı hareket ediyo sara nöbeti geçirir gibi. netten buldum da son cdyi level ın verdiği buglıydı mal olmuştuk. hatta aradan sorayım, sende son cdsi bugsız olan byzantine mi vaaar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 son cd buglumuydu yaf öyleydi lan galiba hakketen bi makineyi yaparken mi ne takılıyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 moslo adli programi da kullanabilirsin, o da yavaslatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet senko son cdde dosya eksikti kaç yıl sonra kastım o eksik dosyaları buldum galiba halledebilirsem haber ederim. @leath: ben de buldum o programı da abi satın al fln dedi hiç kasmadım bu arada ileride işi düşecekler için bulduğum çözümü anlatayım. http://www.geocities.com/kulhain/ bu adres bu işe yarayan tüm programlara bi bakış atıyor. ben içlerinde freeware olan ve hoş kullanımlı advanced game loader denen programı kullanıyorum şu an sistemi diil direk istediğiniz uygulamayı kısıyor ve uygulama bu program üzerinden açılıyo yani alttab yapmanıza izin vermeyen ya da yaptığınızda hata veren programlarda da kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bug neydi? kredi kartını geçirme kısmında takılmıştım ben, bi türlü geçememiştim orası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi o kısım neresi bilemiyorum da, tüm türkiye levelın verdiği 6. cddeki klio simülasyonunda bi eşyayı aldığında inventory ye düşmemesi sorunundan mal oldu orası da oyunun son 10 dakikasına denk gelen bi kısım olduğu için o deli hikayeyi sömürüp sonunda mal olmak deli etmişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar