mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 fotograflar azzzzzzzz sonra...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hatta ilk foto dagilmadan once [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oo biz. sağ altta da tikkycemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 mendilci kız da bizimleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 alttaki kız da bizden edit: dsasdasd lol hey allam ya ne emolar var [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:34 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 burger a gitcenizi niye sölemediniz eve aç geldim dışardan söleyip bide onu bekledim ühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 emoların etkisinde kalmışım yukarki fotoda.=p [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:34 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @malkor abi gidicem diye tutturdunuz, emoları kaçırdınız valla bu arada mendilci tikkycemal ve utkunun koyduğu fotodaki emoya rep veriyorum dfsgffgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eralpjim ayrıca bn sni taciz etmişm bebeeem pardon felan yağne plx msn webcam jnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben emo olamadım ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gizem niye top model gibi poz vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tikkycemal süpermiş sdfsdfsdf bir anda gittik anlamsızca, bizde mi emoyuz acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hey allam tipime gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gunun emosunu tunca seciyorum adam kimseyle konusmadi butun konusma boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gizem'i günün kaprisli insan evladı ilan ediyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ehuehuehu sağdaki kıx cuk oturmuş fotoya. eğlendik gruplara bölündük, rahatsızdım biraz, alkolle kendime geldim ( evet çivi çiviyi söküyormuş) . tunca ve larakenin sağlam brutal vokal olduğunu gördük ( grup 2 ve 3 görmedi) bir türlü yuvarlak masa yapamadık filan. resimleri atıcam bende birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hey allam ne kaprisli insanım ya nerde baluu? ayar versin iki kendime geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tunca emosun olm ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o diil de başım çok pis ağrıyo benim. nabtınız lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 müzik benide çarptı ahuhsdas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ickine ilac attim, kotu emellerim vardi ama bulusmayi saglam tamamlamayi basardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 emo değilim ben asosyalim eauh. anca anime, frp, oyun muhabbeti olunca konuşuyorum eheh. bi ara alcadrasla iletişim kurdum mesela o konularda. lexius ve madle de uo muhabbeti çevirdik az. noxda çok gıcık adamlar var dedi(mad, quintis) burdan zegnaya ve geri kalan tinerci ekibine havala ediyorum kendisin. larakenle brutal olaraktan manowar söledik. yeterince gaza gelemedim ben yoksa atarlardı dışarı o ortamda bile =/ [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:49 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 haa headbang yaptıydım ondan zağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @tunca nası asosyalsin :) ne işin var buluşmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tunca bak olmadi, soyleseydin senle oyun frp muhabbeti yapardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar