Lexius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 rakı rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben yapıyorum, madem neden gelmiyorsunuz? alkolmüş. peh. gelme gelme, çok içerim ben, alkolsüz yapamam diye tribe gir. ne bu yahu? iç de gel, banane. sölemesen de olur burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bölmeyin lan insanları kendi arasında, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nası bulusucaz biz 8 inde falan of nası hemde.kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 de bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hem de ayri fistanim. uzgunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: ben yapıyorum, madem neden gelmiyorsunuz? alkolmüş. peh. gelme gelme, çok içerim ben, alkolsüz yapamam diye tribe gir. ne bu yahu? iç de gel, banane. sölemesen de olur burda. çok özür dilerim abi bir daha olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 burtonesq niye gelmio ya ankaraya üzüldüm şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 nese yahu. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 13:39 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 burtonesk abicim o, burtonesq değil. geliyorum ayrıca. üzme tatlı canını sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben evde parti vereyim ona gelin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ivy parti isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yarın gelin ben içki içmiyorum içmek isteyen içkisini alıp gelsin kusmak yok sarhoş olmak yok sigara da içmiyorum sigarasını alıp gelsin içicek olan diğer herşey benden yarın dediğim cumtesi yani bugün [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 00:59 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o yeah.. sizdeyiz ivy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tamam nerde buluşuyoruz :) gelirim her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hmm cumartesi buluşuomuşsunuz vay anasını. biz buluştuk bile de tanımıyorum zaten yeni nesil patileri ii eğlenceler. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 10:51 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ne buluşması daha ben yokum ;p [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 13:24 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gizem koskoca ayda gelemeyecegim tek gunu secmissin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yok yavrular ne cumtesi geyikti anacım o 10unda buluşuyoruz parti marti yok eheh10unda gayet kızılayda diye biliyorum ben ginaly kingpin burtonesk ve ivy geliyoz benim bildiğim gerisini bilmem tabi spastik_civciv de geliyor [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 14:52 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu hafta içi hiç belli olmaz sağım solum, ama gelebilirim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bende geliyorum 10unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 5 sayfa okumak zor geldi, son karar ne? buluştunuz mu? buluşulcak mı? buluşcaksanız bende gelcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oo zgrw bekleriz tabi ayipsin gel gel, sende benim telefon vardi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 olması lazım, zaten olmasa bile ben senin yüzünü fln hatırlıorm :D kızılayda hemen bulurum gurubu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar